Καλαμάτα: 24χρονη η μητέρα του βρέφους που το άφησε στα σκουπίδια

Τι είπε στους αστυνομικούς

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μέσα σε ελάχιστες ώρες εντοπίστηκε και προσήχθη στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία, η μητέρα του βρέφους που το εγκατέλειψε μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο κέντρο της Καλαμάτας. Το νεογέννητο αγοράκι βρήκε κάτοικος της περιοχής, όταν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια κι άκουσε το κλάμα του, νωρίς σήμερα το πρωί. 

Καλαμάτα: Εντοπίστηκε βρέφος σε κάδο σκουπιδιών-Του έλεγα: «Εγώ θα σε σώσω»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόκειται για μία 24χρονη που ζει μόνη της. Η μητέρα της μένει στο εξωτερικό και η κατάσταση της υγείας της είναι επιβαρυμένη. Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αναθρέψει το μωρό. Επίσης, διαμένει πολύ κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται ο κάδος. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η 24χρονη έχει καταγωγή από τη Γεωργία.

Σημειώνεται ότι το μωρό βρέθηκε ζωντανό μέσα σε χάρτινη σακούλα και σώθηκε από θαύμα. Η γυναίκα που ουσιαστικά το έσωσε, κρατούσε ανοιχτό το καπάκι του κάδου για να παίρνει αέρα και δεν επέτρεψε σε κανέναν να πετάξει σκουπίδια από πάνω. Κανείς δεν την πίστευε, όπως είπε, ότι αυτό που ακουγόταν ήταν κλάμα μωρό, καθώς οι περαστικοί νόμισαν πως ήταν γατάκια. Μέχρι που κλήθηκε η αστυνομία και βρήκε το βρέφος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top