Χωρίς Μετρό σήμερα έως τις 10:00 το πρωί

Αιφνιδιαστική στάση εργασίας από τους εργαζόμενους

μετρό

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα τους επιβάτες του Μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 05:00 το πρωί έως τις 10:00. 

Η απόφαση των εργαζομένων ελήφθη χθες αιφνιδιαστικά και στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως είναι προειδοποιητική και θα ακολουθήσουν κι άλλες αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. 

Απαιτούν την πρόσληψη τακτικού προσωπικού και την ανάκληση των μετακινήσεων που αποφασίστηκε από τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ. 

Όσοι λοιπόν χρησιμοποιούν το Μετρό για τις μετακινήσεις τους αναμένεται σήμερα να ταλαιπωρηθούν, καθώς θα πρέπει είτε να πάρουν το ιδιωτικό τους μέσο, είτε κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς. 

Η κίνηση, ειδικά τις ώρες αιχμής που οι κάτοικοι της πόλης κατευθύνονται στις εργασίες τους αναμένεται να είναι αυξημένη και γι’ αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. 

Ήδη προβλήματα παρατηρούνται στο λιμάνι του Πειραιά, τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας κυρίως προς την έξοδο, την Λεωφόρο Αθηνών, στη Μεσογείων, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τη Λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ρεύμα της ανόδου, στην κάθοδο της οδού Πατησίων, στην κάθοδο της Λιοσίων, αλλά και στην Πειραιώς, στο ρεύμα προς Ομόνοια, μετά το ύψος της Ιεράς οδού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top