Μεγάλα ερωτήματα για τον θάνατο του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη

Μετέφεραν τη σορό του 34χρονου από το σημείο που βρέθηκε;

Μεγάλα είναι τα ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου του 34χρονου ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, ο οποίος μετά την εξαφάνισή του από το σπίτι του στο Περιστέρι βρέθηκε μία εβδομάδα μετά νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του,  στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό. Ο άτυχος 34χρονος βρέθηκε «καθισμένο» στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του από περαστικούς που ειδοποίησαν τις Αρχές.

Π. Ψυχικό: Ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του

Όπως μετέδωσε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» στον Alpha, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών στο σώμα του Βαλσαμίδη υπήρξαν μικροτραυματισμοί στα άνω και κάτω άκρα που έγιναν όσο αυτός ήταν ακόμα στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός  δημόσιας  υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, δήλωσε στην εκπομπή ότι ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί. «Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», κατέληξε.

Ο κ. Τσαντίρης και η κ. Σοφία Πολυζωγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας του ηθοποιού, επεσήμαναν σημαντικά λάθη των Αρχών, καθώς όπως ανέφεραν  δεν κάλεσαν ιατροδικαστή στο σημείο που βρέθηκε η σορός, δεν προστάτευσαν τα χέρια του για να μην αλλοιωθεί τυχόν DNA και ήθελαν να τους παραδώσουν το αυτοκίνητο του χωρίς να εξεταστεί από τη Σήμανση.

Σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή από την περιοχή του Χαλανδρίου, μία γυναίκα είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, λίγες μέρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι από ένα άλλο αυτοκίνητο βγήκαν δυο ύποπτα άτομα και επιβιβάστηκαν στο μαύρο Fiat Punto του άτυχου ηθοποιού.  

Η αδελφή του Βαλσαμίδη, μίλησε λίγο πριν τις μακάβριες εξελίξεις στην κάμερα της εκπομπής για τις στιγμές αγωνίας που περνούσαν μαζί με τη μητέρα της και τον περιέγραφε ως έναν ευαίσθητο και δοτικό άνθρωπο που είχε μεγάλη αγάπη για το θέατρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top