Επανέρχεται με έφεση η Βίκυ Σταμάτη κατά Πολάκη - Ζητάει ένα εκατομμύριο!

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου τον κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση

Βίκυ Σταμάτη εναντίον Παύλου Πολάκη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζητάει στο εφετείο 1 εκατ. ευρώ απο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, αφού τα 2.000 ευρώ που της επεδίκασε το Πρωτοδικείο για συκοφαντική δυσφήμιση δεν την ικανοποίησαν. 

«Φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τ….ι»  ήταν οι χαρακτηρισμοί με τους οποίους, τον Νοέμβριο του 2017, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την απρεπή χειρονομία της Βίκυ Σταμάτη, η οποία μόλις είχε αποφυλακιστεί και επέστρεφε στο Εφετείο. 

Αποζημίωση στη Βίκυ Σταμάτη θα πληρώσει ο Πολάκης με δικαστική απόφαση

Το ιστορικό της υπόθεσης

«Χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το «λαουτζίκο» όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμαίικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της», είχε πει ο Πολάκης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Βίκυ Σταμάτη απάντησε με αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου και εξήγησε τότε στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, τους λόγους. «Είναι βαρέως συκοφαντική η συμπεριφορά του και τα κίνητρα του είναι αισχρά», είχε δηλώσει η Βίκυ Σταμάτη. «Δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο για να με κρίνει και μάλιστα δεν έχει κανένα λόγο να με κρίνε, είναι απαγορευτικό», πρόσθεσε.

Αγνώριστη η Βίκυ Σταμάτη: «Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις»

Επανέρχεται με έφεση η Βίκυ Σταμάτη κατά του Παύλου Πολάκη

Τελικά, η Βίκυ Σταμάτη δικαιώθηκε, αλλά το ποσό που επιβλήθηκε στον Παύλο Πολάκη ήταν μόλις 2.000 ευρώ. 

Τώρα, η κ. Σταμάτη αντεπιτίθεται και ζητάει στο εφετείο ξανά 1.000.000 ευρώ, καθώς όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, η πρώτη αποζημίωση ήταν χαμηλη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top