Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν με φτυάρι στο κεφάλι για να τον ληστέψουν

Δήμαρχος Θερμαϊκού: «Με έχουν κλέψει 12 φορές»

Αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν με φτυάρι στο κεφάλι ηλικιωμένο, ενώ ξυλοκόπησαν γυναίκα για να τους ληστέψουν στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Οι δράστες έκαναν ληστρική επιδρομή σκορπώντας τον τρόμο σε όλη την περιοχή. 

Η κυρία Κούλα, στα 80 της χρόνια, ήρθε αντιμέτωπη με τέσσερις ληστές μέσα στο σπίτι της στο Μετόχι Επανομής. Τη χτύπησαν και άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Η ηλικιωμένη γυναίκα τρομαγμένη τους έδωσε το πορτοφόλι της.

Θεσπιές Βοιωτίας: Φονικό για μια ταμπέλα- Νεκροί πατέρας και γιος

Χτύπησαν 83χρονο με φτυάρι στην Επανομή Θεσσαλονίκης

Το σπίτι ενός ηλικιωμένου αντρόγυνου στην ίδια περιοχή ήταν ο επόμενος στόχος. Οι δράστες πήδηξαν τον φράχτη και έσπασαν την πόρτα με τα πόδια, ξαφνιάζοντας τους ηλικιωμένους. 

Κέρκυρα: Φωτιά σε σπίτι - Γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι με το παιδί της

Ο 83χρονος πετάχθηκε τρομαγμένος από το κρεβάτι και πριν προλάβει να αντιδράσει, δέχθηκε χτύπημα με φτυάρι στο κεφάλι. Οι ληστές άρπαξαν μια αλυσίδα που φορούσε η ηλικιωμένη σύζυγός του, 400 ευρώ και διάφορα αντικείμενα.

Οι ληστές άφησαν τον άνδρα αιμόφυρτο και πήραν τα κινητά του αντρόγυνου για να μην ζητήσουν βοήθεια. Έσπασαν μάλιστα και τα εξωτερικά φώτα για να διαφύγουν στο σκοτάδι. 

Δήμαρχος Θερμαϊκού: «Με έχουν κλέψει 12 φορές»

«Εμένα έχουν κλέψει το σπίτι μου 12 φορές. Τις μισές φορές η αστυνομία τους έπιασε αλλά είναι πλημμέλημα και τους αφήνουν. Είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι... Δεν είναι θέμα αστυνομίας, κάποια στιγμή η βία κλιμακώνεται» δήλωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής. . 

Στον δήμο Θερμαϊκού. οι περισσότερες περιοχές είναι αραιοκατοικημένες και οι διαρρήξεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top