Καλλιθέα: Παιδιά έστησαν κρεμάλες και έκαναν εικονικούς πνιγμούς

«Κάναμε πρόβες, είμαστε απελπισμένα»

Ένα αποτρόπαιο και εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι έχουν στήσει παιδιά στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Βάιο Σύρρο, στην πλατεία Κύπρου υπάρχει μία εικονική κρεμάλα, την οποία είχαν δέσει στο δέντρο παιδιά ηλικίας 10-12 ετών και με αυτή φέρονται να έκαναν εικονικούς πνιγμούς.

Οι ανήλικοι έβαζαν το σχοινί στο λαιμό τους για να δουν πώς είναι όταν κάποιος προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Μάλιστα φέρονται να το έκρυβαν πάνω στο δέντρο για να μη το δουν οι υπεύθυνοι του δήμου.

Το σχοινί που είχαν κρεμάσει από το δέντρο οι ανήλικοι 

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν θαμώνας σε διπλανή καφετέρια είδε το παιδί την ώρα που προσπαθούσε να κάνει έναν εικονικό πνιγμό, το φωτογράφισε και από εκεί κι έπειτα το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο σημείο έφτασαν οι υπάλληλοι πολιτικής προστασίας του δήμου, που έκοψαν το σχοινί. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψαν τη στιχομυθία που είχαν με τα παιδιά. «Κάναμε πρόβες και δε με άφηναν να το κόψω κιόλας» δήλωσε ο ένας υπάλληλος του δήμου, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως τα παιδιά ήθελαν να μάθουν πώς θα σκηνοθετήσουν μία αυτοκτονία, δηλώνοντας... «απελπισμένα».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top