Η chic εμφάνιση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στη δεξίωση του βασιλιά Φελίπε

Τotal black look για τη σύζυγο του Πρωθυπουργού

Στη δεξίωση που παρέθεσε ο βασιλιάς της Ισπανίας για τους ηγέτες που συμμετείχαν στην Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα παραβρέθηκε ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από την σύζυγο του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στα βασιλικά ανάκτορα της Μαδρίτης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα είχαν μια σύντομη συνομιλία με το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας, με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά.

Στο Μπάκιγχαμ Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη

Όπως θα δείτε και στο video η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού πραγματοποίησε μία πολύ chic εμφάνιση, επιλέγοντας total black look και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Να σημειωθεί ότι τα εντυπωσιακά ανάκτορα άνοιξαν τις πύλες τους για τους ηγέτες που έλαβαν μέρος στην Διάσκεψη  του ΟΗΕ για το κλίμα στη Μαδρίτη. 

Κυριάκος Μητοστάκης: Από την Ισπανία καλεσμένος της βασίλισσας Ελισάβετ στη Μεγάλη Βρετανία

Από την Ισπανία ο Πρωθυπουργός μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία για την διήμερη σύνοδο του ΝΑΤΟ. Το μεσημέρι της Τρίτης συναντήθηκε με επενδυτές στο Λονδίνο και αμέσως μετά θα  επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία των Financial Times και θα έχει συνάντηση με τη συντακτική ομάδα της εφημερίδας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της εφημερίδας για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων και της Αλβανίας ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν όροι για την υποστήριξη της.

Απόψε ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα, θα παραστεί σε δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ στο  εντυπωσιακό παλάτι του Μπακιγχαμ. Αμέσως μετά  θα παρακαθίσουν σε δείπνο που παραθέτει ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον στην πρωθυπουργική κατοικία, στην Ντάουνινγκ Στρίτ.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top