Black Friday: Καταναλωτική φρενίτιδα σε όλον τον κόσμο

Ξεχύθηκαν στους δρόμους οι Αθηναίοι... από το απόγευμα κι έπειτα

Η Black Friday ήρθε,  ωστόσο παρά τις μεγάλες προσδοκίες, το πρωί η κίνηση σε πολλές γειτονιές της Αθήνας θύμιζε μια συνηθισμένη μέρα. Το κλίμα άλλαξε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, καθώς εκείνη την ώρα σχόλασαν οι περισσότεροι. Τα εμπορικά κέντρα γέμισαν ασφυκτικά και δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, με τους επιχειρηματίες να τρίβουν τα χέρια τους, όπως συνέβη σε πολλές χώρες του κόσμου.

Black Friday με προσφορές που φτάνουν έως και 80%!

Black Friday με… 1.000 ευρώ «δώρο» από εφορία

Πολλοί δήλωσαν απογοητευμένοι από τις μικρές εκπτώσεις στη χώρα μας εν αντιθέσει με άλλες χώρες του εξωτερικού, όπου οι εκπτώσεις αγγίζουν το 70-80%. 

Τι και αν οι βιτρίνες γέμισαν εντυπωσιακά αυτοκόλλητα, τι κι αν «μαύρισε» ο τόπος, οι υπάλληλοι πολλών μαγαζιών βάραγαν μύγες το πρωί, σε αντίθεση με το Κέιπ Τάουν που οι καταναλωτές…χόρευαν.

Η Black Friday...παγκοσμίως

Στην Ουγκάντα, οι ουρές για μια τηλεόραση σε τιμή κόστους, έστειλαν κάποιους στο νοσοκομείο, στην Κύπρο ποδοπατήθηκαν για μια τηλεόραση. 

Μεγάλη εξαίρεση στην καταναλωτική μανία που επέβαλε η μέρα, οι Γάλλοι. Εκεί, οι βουλευτές της χώρας πρότειναν την κατάργηση της, ενώ ακτιβιστές μπλόκαραν την είσοδο αποθήκης γνωστής εταιρείας που πουλά αγαθά και υπηρεσίες ηλεκτρονικά.  

Το σίγουρο είναι ότι και φέτος η αμερικανική Black Friday τιμήθηκε σε πολλές χώρες του πλανήτη. Πολλές ξένες πόλεις «έφαγαν», κυριολεκτικά τις τιμές.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top