Άλλαξαν το χρώμα του αυτοκινήτου και συνέχιζαν τις κλοπές- Τρεις συλλήψεις

Η λεία τους από διαρρήξεις στα νότια προάστια υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ

το όχημα των διαρρηκτών

Τρία άτομα συνελήφθησαν, (ηλικίας 18, 22 και 42 ετών), τα οποία ξάφριζαν τον τελευταίο χρόνο πολυτελή διαμερίσματα και μονοκατοικίες στα νότια προάστια. Η λεία τους υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ.

Μερικά από τα κλοπιμαία- πηγή φώτο astynomia.gr

Μάλιστα, εδώ και καιρό είχαν επισημάνει οι κάτοικοι ότι κυκλοφορούσε στα νότια προάστια ένα λευκό αυτοκίνητο, γι’αυτό και οι δράστες άλλαξαν χρώμα στο όχημα, ώστε να μην εντοπιστούν και συνέχιζαν τις κλοπές. 

Το όχημα των διαρρηκτών- πηγή φώτο astynomia.gr

Οι διαρρήκτες παραβίαζαν παράθυρα ή μπαλκονόπορτες με χρήση διαρρηκτικών εργαλείων και αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματοκιβώτια. Κατά τη διάρκεια των διαρρήξεων χρησιμοποιούσαν γάντια και κάλυπταν με κουκούλα ή full - face το πρόσωπό τους. 

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί οκτώ περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές Καλυβίων, Βάρης και Βούλας και δύο ληστειών στην Αττική και στην Ηλεία. 

Κατασχεθέντα αντικείμενα- πηγή φώτο astynomia.gr

Κινήθηκαν με το όχημά τους κατά των αστυνομικών για να μη συλληφθούν

Σημειώνεται ότι οι δράστες, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, κινήθηκαν, με το αυτοκίνητο που επέβαιναν, κατά των αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρουν, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. 

Μετά από έρευνες σε δύο οικίες στις περιοχές Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών, ηλεκτρικών συσκευών, διαρρηκτικά εργαλεία, τσάντες, χρηματοκιβώτιο, ζεύγος συσκευών ασύρματης επικοινωνίας καθώς και δύο (2) οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε κυρία ανάκριση.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top