Μάνα πούλησε την κόρη της για 10.000 € σε «φίλους» της και δήλωσε απαγωγή!

Με σκοπό να έρθουν σε σωματική επαφή με την ανήλικη

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επικύρωσε την ποινή που έχει επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών σ’ έναν αλλοδαπό δήθεν απαγωγέα. Στην πραγματικότητα, δεν είχε απαγάγει αλλά είχε αποδεχτεί την πρόταση της μητέρας της να «παραχωρήσει» έναντι του ποσού των 10.000 ευρώ, αλλά και των 20 με 30 ευρώ ημερησίως, τη 12χρόνη κόρη της, στους αλλοδαπούς φίλους της, προκειμένου να έρθουν σε σωματική επαφή με την ανήλικη. 

Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των απαγωγέων καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικη, έναντι αμοιβής, σε κάθειρξη 6 ετών, χρηματική ποινή 50.000 ευρώ και σε στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για τρία χρόνια.

Το χρονικό

Το 2013, ρομά ήλθε στην Ελλάδα με τη σύζυγό του και τις τέσσερις κόρες του, εκ των οποίων η μεγαλύτερη ήταν τότε 10 ετών. 

Όταν εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις με δύο αλλοδαπούς και συνεργάστηκαν επαγγελματικά. 

Τον Απρίλιο του 2015, ο ένας εκ των δύο φίλων της οικογένειας, σε συνεννόηση με τη μητέρα της 12χρόνης πλέον, μπήκε στο σπίτι τους, σε ώρα που ο σύζυγος της και οι υπόλοιπες κόρες τους κοιμόντουσαν, ενώ η ίδια απουσίαζε. 

Τότε, προέτρεψε την 12χρόνη να τον ακολουθήσει και εκείνη, αφού πήρε μαζί της μία τσάντα με ρούχα, πήγε μαζί του.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top