Την κατηγόρησαν για τον φόνο 80χρονης αλλά αποφυλακίστηκε με νέα στοιχεία

«Με απειλούσε να μην τον καταδώσω» λέει για πρώτη φορά η 39χρονη

Εκτός φυλακής βρίσκεται η γυναίκα που κατηγορείται μαζί με τον πρώην σύντροφό της για τη ληστεία και τον φόνο μίας ηλικιωμένης τον περασμένο Νοέμβριο στον Πειραιά.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, η 39χρονη με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στη φυλακή.

Η 39χρονη μιλά στην Τασούλα Παπανικολάου

Ήταν πολύ άδικο που έμεινα πέντε μήνες στη φυλακή. Πολύ άσχημο. Μακάρι κανένας να μην μπει στη φυλακή. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει τίποτα σε κανέναν άνθρωπο. Δεν έχω πειράξει κανέναν.

Η γυναίκα κατηγορείται ότι στις 21 Νοέμβριου του 2018 εισέβαλε με τον πρώην φίλο  της σε σπίτι ηλικιωμένης στον Πειραιά, μετά από υπόδειξη γείτονα της 80χρονης. 

Ωστόσο η 39χρονη υποστηρίζει ότι η μόνη της εμπλοκή ήταν η γνωριμία της με τον κατηγορούμενο και ότι τον μετέφερε στο σπίτι της γυναίκας αγνοώντας, όπως λέει, τι είχε σκοπό να κάνει. 

Εκείνος φέρεται να μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης, να τη χτύπησε και να της έκλεψε έναν σταυρό και κάτι βραχιολάκια. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε η 39χρονη της είπε «χτύπησα μία γριά».

Ο πρώην σύντροφος της γυναίκας που αποφυλακίστηκε

«Με απειλούσε ώστε να μην τον καταδώσω»

Λίγες ημέρες μετά η 39χρονη από τη Βουλγαρία μαθαίνει από την τηλεόραση  για τον θάνατο της ηλικιωμένης. Ζήτησε από τον πρώην σύντροφό της να μην την ξαναενοχλήσει. Όμως εκείνος φέρεται να την απειλούσε, ώστε να μην τον καταδώσει στις αρχές. Οι απειλές συνεχίζονται ακόμα και σήμερα.

Η 39χρονη που κατηγορήθηκε για τον φόνο της 80χρονης 

Γιατί αποφυλακίστηκε η 39χρονη 

Η γυναικα αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες καθώς προέκυψαν τρία νέα στοιχεία που τη βγάζουν -όπως λένε οι δικηγόροι της- από τη σκηνή του εγκλήματος και το σπίτι που ζούσε η ηλικιωμένη. Επίσης δε βρέθηκε DNA στον χώρο. Για την υπόθεση κατηγορούνται άλλα δυο άτομα που βρίσκονται ήδη στη φυλακή. Η οικογένεια της ηλικιωμένης ζητά να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top