Αποκλειστικό: Θύμα σπείρας επίορκων εφοριακών έπεσε πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Έφτανε τις 17 χιλιάδες ευρώ το πρόστιμο

Θύμα σπείρας επίορκων εφοριακών έπεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σωτήρης Κωνσταντινίδης. Του ζήτησαν μίζα για να τακτοποιήσουν χρέη του. 

Οι δύο επίορκοι υπάλληλοι της εφορίας και η λογίστρια που κατηγορούνται για εκβίαση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Ηρακλή, Σωτήρη Κωνσταντινίδη, αποχωρούν από το δικαστικό μέγαρο Σερρών για τα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μέχρι πριν λίγους μήνες διατηρούσε πρακτορείο ΟΠΑΠ και καφέ σε περιοχή των Σερρών. Οι επιχειρήσεις έκλεισαν, οι εφοριακοί όμως ζήτησαν να γίνει έλεγχος προηγούμενων ετών.

Το πρόστιμο που έπρεπε να πληρώσει ο βετεράνος διεθνής, όπως τον ενημέρωσαν, έφτανε τις 17 χιλιάδες ευρώ. Η λογίστριά του όμως υποστήριξε ότι μπορούν να βρουν λύση αν δώσει μίζα έξι χιλιάδων ευρώ στους εφοριακούς. 

Ο βετεράνος άσσος ενημέρωσε την υποδιεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων Θεσσαλονίκης και εμφανίστηκε καλωδιωμένος με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο γραφείο της λογίστριας. 

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο γραφείο συνέλαβαν τη λογίστρα επ' αυτοφώρο και στη συνέχεια τους δυο εφοριακούς. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για δωροληψία υπαλλήλου, συνεργεία, εγκληματική οργάνωση και εκβίαση. Θα απολογηθούν την Πέμπτη στον ανακριτή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top