Σπαραγμός στην κηδεία μάνας και κόρης στην Κατερίνη: Κατέρρευσε η γιαγιά

Απαρηγόρητος ο πατέρας της 17χρονης

Πλήθος κόσμου «πλημμύρισε» το πρωί τον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στην Κατερίνη, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία για την 45χρονη μητέρα και τη 17χρονη κόρη της που βρέθηκαν νεκρές μέσα σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων. 

Ο Ιερός Ναός Αγίας Άννας Όπου Τελέστηκε Η Εξόδιος Ακολουθία Για Μάνα Και Κόρη Στην Κατερίνη

Ο Ιερός Ναός Της Αγίας Άννας Στην Κατερίνη γέμισε από κόσμο που πήγε να πει το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα και την κόρη - φωτογραφία: Ολύμπιο Βήμα

Κατερίνη: Οι ύποπτες κινήσεις σε ρωσικό social media της μάνας

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της Μαρίας – Ιωάννας και σύζυγος της 45χρονης, που στεκόταν σκυφτός και παραδομένος στον πόνο δίπλα από τα φέρετρα των αγαπημένων του. Εκεί για να του δώσουν κουράγιο οι άλλες δύο κόρες του, οι οποίες δεν μπορούν να πιστέψουν πως δε θα ξαναδούν τη μητέρα και την αδελφή τους. 

Κατερίνη: «Η γυναίκα μου ήταν πολύ ακριβή, δε θα έκανε ποτέ κακό στη Μαρία»

Ο Τραγικός Πατέρας Της 17χρονης Που Βρέθηκε Νεκρή Σε Χαράδρα

Συντετριμμένος ο πατέρας της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας - φωτογραφία: Ολύμπιο Βήμα

Σύμφωνα με πληροφορίες η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα του πατέρα της δεν άντεξε και κατέρρευσε μέσα στην εκκλησία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Η Γιαγιά Της 17χρονης Κοπέλας

Υποβασταζόμενη η γιαγιά της 17χρονης - φωτογραφία: Ολύμπιο Βήμα

Φίλοι, συγγενείς, γείτονες είπαν το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στην κόρη που τελικά δεν μπόρεσε να τις χωρίσει ούτε ο θάνατος. 

Κατερίνη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 17χρονης Μαρίας!

Όλοι τους δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που έχει γίνει. Βασανίζονται από ερωτήματα, στα οποία δεν έχουν δοθεί ακόμα απαντήσεις. 

Πεπεισμένος ότι πρόκειται για τροχαίο ο πατέρας

Ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων είναι πεπεισμένος πως πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα. Όπως δήλωσε η σύζυγός του λάτρευε την κόρη τους και είχε αφιερώσει τη ζωή της στο μεγάλωμά της. 

Κόσμος Στην Κηδεία Της Μάνας Και Της Κόρης Στην Κατερίνη

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δε θα ξαναδεί το χαμόγελο της 17χρονης Μαρίας - φωτογραφία: Ολύμπιο Βήμα

Ήταν ο φύλακας άγγελός της δε θα της έκανε ποτέ κακό, είπε

Ο ίδιος πιστεύει πως η σύζυγός του ήταν ταραγμένη από τον καβγά που είχε με τον γείτονά του, μπήκε στο αυτοκίνητο και δεν ήταν συγκεντρωμένη στην οδήγηση. Το σημείο, που βρέθηκε το αυτοκίνητο είναι αρκετά επικίνδυνο και είναι πολύ εύκολο κάποιος να βγει από τον δρόμο αν δεν είναι προσεκτικός. 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς έκανε λόγο για ακαριαίο θάνατο των δύο γυναικών. Στο πόρισμά του αναφέρει πως μάνα και κόρη είχαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα. 

Κατερίνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης και της μητέρας της

Η Στιγμή Που Βγαίνει Από Τον Ναό Της Κατερίνης Το Φέρετρο Της 17χρονης

Η τραγική στιγμή που το φέρετρο της Μαρίας - Ιωάννας μεταφέρεται στο νεκροταφείο - φωτογραφία: Ολύμπιο Βήμα

Οι δύο σοροί εντοπίστηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, ενώ το κινητό της γυναίκας βρέθηκε μέσα στο νερό, στο ρέμα και γι’ αυτό έδειχνε ότι ήταν κλειστό, όταν καλούσε εναγωνίως ο τραγικός πατέρας. 

Το σενάριο της αυτοκτονίας

Ωστόσο, οι αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες πως η γυναίκα είχε τηλεφωνήσει στον σύζυγό της και του είχε πει ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: «Δεν αντέχω,θα πάω να αυτοκτονήσω»

«Δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω», φέρεται να του είπε, σύμφωνα με την πεθερά της, η οποία είπε στο δελτίο του Star πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top