Ιδρύθηκε η διεθνής ένωση φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας

Σημαντικές προσωπικότητες αρωγοί στους στόχους και το όραμα του οργανισμού

Μια νέα γέφυρα  με γερά θεμέλια προσφοράς και αγάπης ενώνει τους Έλληνες που ζουν στη χώρα με εκείνους της Μεγάλης Βρετανίας. Στο Νομισματικό Μουσείο πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της διεθνούς ένωσης φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας. Σκοπός είναι η ενίσχυση και η στήριξη των αναγκών της αρχιεπισκοπής και της μεγάλης κοινότητας των Ελλήνων. 

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και μεγάλης Βρετανίας κύριος Νικήτας με την κυρία Μαριάννα Β . Βαρδινογιάννη και τον ιδρυτικό πρόεδρο της διεθνούς ένωσης φίλων Γεωργίου Παπαγιαννόπουλο  

«Η Ελλάδα γέννησε ήρωες και Αγίους. Να συνεχίσουμε κι εμείς  το έργο των ηρώων και των Αγίων της εκκλησίας μας και να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί και ότι είναι δυνατόν για τον καθένα» είπε ο αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και μεγάλης Βρετανίας κύριος Νικήτας με την κυρία Μαριάννα Β . Βαρδινογιάννη

Σημαντικές προσωπικότητες της χώρας μας στέκονται αρωγοί στους στόχους και το όραμα του νεοιδρυθέντος διεθνούς οργανισμού φιλανθρωπίας και κοινωνικής αλληλεγγύης, ανάμεσα τους η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη που αποτελεί επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ένωσης.

Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κύριος Νικήτας με την κυρία Μαριάννα Β . Βαρδινογιάννη και τον Ιδρυτικό πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης φίλων της Αρχιεπισκοπής κ.Γεώργιο Παπαγιαννόπουλο ,την πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας Kate Smith , τον κύριο Ζαχαρία Πορταλάκη και τον Father Nick Αλεξανδρή

«Γυναίκες και άντρες, παιδιά και ηλικιωμένοι, άνθρωποι που έχουν ανάγκη από συμπαράσταση και βοήθεια, αποκτούν από σήμερα ένα νέο στήριγμα που θα κάνει την κοινωνία μας και την ελληνική κοινότητα της Μεγάλης Βρετανίας πιο πλούσιες σε έργα προσφοράς, παιδείας, πολιτισμού και εθελοντισμού» υπογράμμισε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της

Η ελληνική κοινότητα που βρίσκεται υπό την σκέπη του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κυτίου Νικήτα, απαριθμεί μισό εκατομμύριο ανθρώπους. 

Αρχιδιάκονος της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Ευγένιος υποδέχεται την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο Νομισματικό Μουσείο μαζί με την δημοσιογράφο-συντονίστρια της εκδήλωσης Ειρήνη Νικολοπούλου

«Θα εργαστούμε με όρεξη και φιλότιμο ώστε η μεγάλη οικογένεια του ελληνισμού να μεγαλώνει και να προοδεύει» δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, ιδρυτικός πρόεδρος διεθνούς ένωσης φίλων αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες από τον πολιτικό, διπλωματικό, επιχειρηματικό χώρο, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top