Η Μαρέβα με παλτό από τη Σαγκάη και η «παιώνια νεράιδα»​​​ της Κίνας

Έκλεψαν τις εντυπώσεις Μαρέβα Μητσοτάκη και Πενγκ Λιγουάν στην Cosco

Κομψές, χαλαρές και ευδιάθετες η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Πενγκ Λιγουάν, συνόδεψαν τους συζύγους τους στις εγκαταστάσεις της Cosco κι έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η πρώτη κυρία της Κίνας είναι μια διάσημη σοπράνο, με εκατομμύρια θαυμαστές στη χώρα της.  

Περπάτησαν με άνεση στο κόκκινο χαλί ένα βήμα πίσω από τους  συζύγους τους και συγκέντρωσαν βλέμματα θαυμασμού. Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Πένγκ Λιγουάν έδωσαν μαθήματα στυλ και κομψότητας στην επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της Cosco.

Cosco: Κόκκινο χαλί και χειροκροτήματα- Mε τις συζύγους τους οι δύο ηγέτες

Ποια είναι η πρώτη κυρία της Κίνας

Η  Πενγκ Λιγουάν θεωρείται  η εθνική τραγουδίστρια της χώρας. Η καριέρα της ξεκίνησε από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό και μάλιστα έχει τον βαθμό του υποστράτηγου. Όπως λέγεται έχει φανατικούς θαυμαστές και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που στα λεωφορεία και τα ταξί οι οδηγοί έχουν τις αφίσες της.  

Η Παιώνια νεράιδα της Κίνας

Ονομάζεται και «Παιώνια νεράιδα». Η παιώνια, ως ιδιαίτερα σεβαστό λουλούδι της Κίνας, συνδυάζει την ομορφιά με τον αισθησιασμό. 
Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Πενγκ Λιγουάν μετά την πρώτη τους επίσημη συνάντηση στις αρχές του μήνα στη Σαγκάη, έχουν αναπτύξει μια οικειότητα και έχουν βρει πολλά κοινά θέματα συζήτησης.    

Η Πένγκ Λιγουάν για την επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις της Cosco επέλεξε αποχρώσεις του λευκού και φλοράλ φόρεμα.  

Πένγκ Λιγουάν: Τέσταρε τον σύζυγό της στο πρώτο ραντεβού 

Το outfit της κυρίας Λιγουάν δε θύμιζε σε τίποτα εκείνο που επέλεξε στο πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της.  
«Είχα φορέσει ένα κακοφτιαγμένο στρατιωτικό παντελόνι. Ήθελα να δω αν θα πρόσεχε το τι έλεγα ή το πώς θα ήμουν ντυμένη».  

Μαρέβα Μητσοτάκη: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της 

Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, προκειμένου να τιμήσει το Προεδρικό ζεύγος της Κίνας, επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο παλτό που αγόρασε πρόσφατα από τη Σαγκάη.

Είναι μια χειροποίητη δημιουργία που ανακάλυψε η ίδια στη Σαγκάη, η οποία είναι γεμάτη με καταστήματα τέχνης και εκθεσιακούς χώρους. Το παντελόνι που φόρεσε είναι από συλλογή του δικού της οίκου μόδας «Zeus+Dione».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top