Στυγερή δολοφονία σε καντίνα στην Καβάλα: Συνελήφθη φίλος του θύματος

Φέρεται να τον πυροβόλησε δύο φορές πισώπλατα μετά από καυγά

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία 58χρονου ιδιοκτήτη καντίνας στην Καβάλα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 43χρονου υπόπτου αξιοποιώντας μαρτυρίες αλλά και εικόνες που κατέγραμε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Καβάλα: Νεκρός άνδρας μέσα στην καντίνα του

Τι συνέβη

Ήταν περίπου 17:00 το απόγευμα χθες Κυριακή. Στην καντίνα βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης με την παρέα του και έπιναν. Ανάμεσά τους φέρεται να ήταν και ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης.

Κάποια στιγμή για άγνωστο προς το παρόν λόγο υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους. Ο 43χρονος μάλιστα φέρεται να προειδοποίησε το θύμα, λέγοντάς του: «Πάω να πάρω την καραμπίνα και έρχομαι».

Μόλις έφυγε από το σημείο, μετέβη σε ένα σημείο μακρύτερα. Από εκεί περίμενε να αποχωρήσει από την καντίνα η υπόλοιπη παρέα. Μόλις είδε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη να απομακρύνεται περίπου στα 10 μέτρα, πλησίασε, αιφνιδίασε τον 58χρονο και τον πυροβόλησε δύο φορές πισώπλατα.

Τραγική ειρωνία; Η οικογένεια αυτή πριν από δέκα χρόνια είχε χάσει τον έναν από τους δύο γιους της μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Πριν από ένα χρόνο μάλιστα είχαν χάσει τον γαμπρό τους κατά τη διάρκεια του κυνηγιού. 

Η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top