ΑΣΟΕΕ: Αναρχικοί χτύπησαν στέλεχος της πρυτανείας- Αποκλειστικές εικόνες

Το θύμα της επίθεσης στο Star: «Μου έδωσαν μερικές σπρωξιές και κλωτσιές»

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το πρωί σε επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίριο της ΑΣΟΕΕ. Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε μέλος της πρυτανείας και σε υπαλλήλους του δήμου που μετέφεραν οικοδομικά υλικά. Η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας κατέγραψαν αποκλειστικές εικόνες.

«Ήταν καμία 30αριά άτομα. Μου έδωσαν μερικές σπρωξιές και κλωτσιές» λέει το θύμα της επίθεσης στο Star.

«Είμαι στέλεχος της σχολής και θεωρήσανε ότι εμείς η πρυτανεία και γενικά η διοίκηση έφερε την αστυνομία ενώ εγώ τουλάχιστον το πληροφορήθηκα από την τηλεόραση το πρωί».

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες οταν άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας εισέβαλαν μέσα στο κτίριο που είχαν καταλάβει από το 2005 αντιεξουσιαστές. Το κτίριο ανήκει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαυροματαίων και Δεριγνύ, στην Αθήνα. 

Επιτέθηκαν και στον οδηγό φορτηγού που μετέφερε οικοδομικά υλικά για να "κλείσει" το υπό  κατάληψη κτίριο

Μετά την επέμβαση της αστυνομίας στο σημείο ήρθε ένα φορτηγό  του δήμου Αθηναίων φορτωμένο με οικοδομικά υλικά για να κλείσουν την κατάληψη. Τοτε μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε στον οδηγό.

«Μου άνοιξαν την πόρτα, πήραν το κλειδί κι έφυγαν. Του βουτάω το κλειδί , του λέω τι κάνεις εδώ πέρα, μου τραβάει μια μπουνιά στο χέρι και μια εδώ, και σηκώνεται και φεύγει» περιγράφει ο οδηγός.

Η κλειδαριά αντικαταστάθηκε και το φορτηγό μετέφερε τα υλικά στην κατάληψη συνοδεία της αστυνομίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top