Με δυσκολία η επιστροφή των εκδρομέων - Κομφούζιο στις εθνικές οδούς!

Το αδιαχώρητο και στα λιμάνια

Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στις εθνικές οδούς, εξαιτίας της επιστροφής των εκδρομέων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στο τμήμα της εθνικής οδού μετά την Κόρινθο και μέχρι τη Νέα Πέραμο, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς, ενώ η κατάσταση είναι καλύτερη από την Νέα Πέραμο έως την Αθήνα.

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στον Κηφισό, στο ύψος των ΚΤΕΛ. Ιδιαίτερα προβλήματα εντοπίζονται και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας.

Αυξημένη είναι η κίνηση έξω από τη Θήβα. Συγκεκριμένα, από το Ακραίφνιο, τις στροφές της Υλίκης και μέχρι τα διόδια, τα αυτοκίνητα κινούνται μετ' εμποδίων.

Οι αργίες μετά την 28η Οκτωβρίου - Ποιες μέρες πέφτουν

Στην είσοδο της Αθηνών - Λαμίας παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις από το ύψος της Μαλακάσας, ενώ πριν από τα διόδια Αφιδνών οι οδηγοί συναντούν σοβαρά κωλύματα.

Με ουρές έρχονται αντιμέτωποι οι οδηγοί και στην Αθηνών-Κορίνθου, όπου νωρίτερα είχε σημειωθεί τροχαίο ύστερα από σύγκρουση δύο οχημάτων, στην αριστερή λωρίδα κοντά στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου.

Η κίνηση είναι αυξημένη από το ύψος του Καλαμακίου μέχρι την Κακιά Σκάλα και στις εισόδους των εθνικών οδών.

Πανικός και στα Λιμάνια

Έξι έκτακτα δρομολόγια είχαμε σήμερα Δευτέρα από τα νησιά του Αργοσαρωνικού με προορισμό τον Πειραιά για την επιστροφή των εκδρομέων. Για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα η αύξηση των εκδρομέων έφτασε το 10%. 

Την Τρίτη υπάρχουν τέσσερα έκτακτα δρομολόγια από τα νησιά του Αργοσαρωνικού για τον Πειραιά. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top