Εξάρχεια: Τον ξυλοκόπησαν άγρια 5 άτομα στην πλατεία

Το θύμα μιλά αποκλειστικά στο Star

Στο νοσοκομείο κατέληξε νεαρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων. Το θύμα μιλά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι πέντε δράστες κάθονταν στην πλατεία Εξαρχείων και μόλις είδαν τον νεαρό έτρεξαν κατά πάνω του. Άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο κεφάλι για να τον ληστέψουν. «Μου λένε το κινητό... Κάνω να φύγω κι εκεί που κάνω να φύγω να τους απωθήσω κάπως, αρχίζουν και με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. Καταλαβαίνω ένα χέρι. Μου αρπάζει το κινητό εκείνη τη στιγμή. Δέχθηκα περίπου 6 - 7 χτυπήματα κυρίως γροθιές» δήλωσε το θύμα της επίθεσης.  

Ο νεαρός έφευγε απο μπαρ της οδού Θεμιστοκλέους και κατευθυνόταν προς την Οδό Στουρνάρη. Ο ξυλοδαρμός έγινε στη Σπύρου Τρικούπη και Στουρνάρη, μπροστά από την πλατεία Εξαρχείων. «Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω ειναι ότι οι δύο μιλούσαν πάρα πολύ καλά ελληνικά. Οι άλλοι σπαστά. Απ'ότι μου είπανε από την αστυνομία, πρέπει να είναι σπείρα αλγερινών που συχνάζουν πλέον στα Εξάρχεια» είπε το θύμα.

Το στέκι της ανομίας επιχειρεί να...κλείσει η αστυνομία με συνεχείς επιχειρήσεις στην πλατεία Εξαρχείων και με περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή. Όπως λένε οι κάτοικοι, η κατάσταση έχει βελτιωθεί καθώς υπάρχει αστυνόμευση. 

Ο 30χρονος κατέθεσε μήνυση κατ' άγνώστων. Ο ένας από τους δράστες φέρεται να είναι σεσημασμένος. Οι αρχές τους αναζητούν. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top