Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διακινητής μεταναστών

Το φορτηγάκι ήταν γεμάτο με σαράντα μετανάστες

Κινηματογραφική καταδίωξη έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, για τη σύλληψη διακινητή, ο οποίος μετέφερε κρυφά 40 μετανάστες με φορτηγάκι από τον Έβρο. 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR αποκαλύπτει ότι οι μετανάστες παίρνουν ακόμη και ειδικές οδηγίες για το πως θα πρέπει να κινηθούν μέσα στη χώρα μας. 

Στο βίντεο θα δείτε τη στιγμή που αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετά από ξέφρενη καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βάζουν χειροπέδες στον 22χρονο διακινητή και οδηγό του λευκού ΒΑΝ. 

Το φορτηγάκι ήταν γεμάτο με σαράντα μετανάστες, που από νωρίς το βράδυ, προσπαθούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο της αστυνομίας, σπάζοντας τις μπάρες στα διόδια λίγο έξω από την Καβάλα. 

Ανάμεσα στους μετανάστες ήταν και 9 ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά. Όλοι τους, είχαν πληρώσει στο κύκλωμα διακινητών πάνω από 3.500 ευρώ για να μπουν παράνομα στη χώρα μας.  

Τα κυκλώματα των διακινητών, τους δίνουν μέχρι και οδηγίες για το πως θα πρέπει να κινηθούν για να μπορέσουν κάποια στιγμή να φτάσουν στην κεντρική Ευρώπη.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top