Νίκη Κεραμέως: Η Υπουργός Παιδείας βάφτισε τον γιο της

Εκεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Νικη Κεραμέως και Δημήτρης Λουκάς

Τον δεύτερο γιο τους βάφτισαν η Νίκη Κεραμέως, και ο Δημήτρης Λουκάς.

Η Υπουργός Παιδείας με τον δικηγόρο σύζυγό της. Φωτογραφία: ΥουWeekly

Το Μυστήριο έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στην Κηφισιά, με τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας να μοιάζει με… υπουργικό συμβούλιο, αφού πολλά στελέχη της κυβέρνησης έδωσαν «το παρών».

Ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Kυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού φορούσε μία εντυπωσιακή δημιουργία «Zeus + Dione». Φωτογραφία: ΥουWeekly

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Κωνσταντίνος, ενώ σύμφωνα με το «You Weekly» ήταν ένας πραγματικός κύριος κατά τη διάρκεια της βάφτισής του και δεν έκλαψε καθόλου. Στο πλευρό του είχε τους γονείς του αλλά και τον τριών ετών Λουκά, τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Η Νίκη Κεραμέως αγκαλιά με τον ενός έτους Κωνσταντίνο. Φωτογραφία: ΥουWeekly

Η Υπουργός Παιδείας λόγω της προεκλογικής περιόδου και της ανάληψης των νέων καθηκόντων της, έτρεχε προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη βάφτιση του μικρότερου γιου της, ο οποίος πριν τρεις μήνες έσβησε τα πρώτα του κεράκια. Ωστόσο, κατόρθωσε να τα προγραμματίσει όλα όπως έπρεπε.

Η Υπουργός Παιδείας με τον νεοφώτιστο. Φωτογραφία: ΥουWeekly

Έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Κωνσταντίνο, δεχόταν συγκινημένη ευχές από φίλους και συναδέλφους, για να είναι ο γιος της καλότυχος και φωτισμένος.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Φωτογραφία: ΥουWeekly
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top