Στην αντεπίθεση ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι βίασε τον οδηγό ταξί

Ο 29χρονος ο οποίος έχει προφυλακιστεί μήνυσε το φερόμενο θύμα

ταξί

Στην αντεπίθεση περνά ο προφυλακισμένος ηθοποιός. Μήνυσε  τον οδηγό ταξί που κατήγγειλε  ότι έπεσε θύμα βιασμού  από εκείνον στις 13 Νοεμβρίου 2018. 

Στη μήνυσή του ο ηθοποιός αναφέρει: 

Αρνούμαι κατηγορηματικά και μετ’ αγανακτήσεως την πράξη που μου αποδίδεται περί τέλεσης βιασμού σε βάρος του οδηγού ταξί , ως τελείως ψευδή, αόριστη, αβάσιμη, μη νόμιμα και καταχρηστικώς γενόμενη. Ήδη από την απολογία μου ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας υποστήριξα και απέδειξα ότι ουδεμία αξιόποινη πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα διέπραξα, ενώ αντιθέτως απεδείχθη περίτρανα από το προανακριτικό και ανακριτικό υλικό της δικογραφίας, το οποίο πάσχει ακυροτήτων και έωλων συμπερασμάτων των αστυνομικών αρχών, ότι αδίκως μου επεβλήθη το έσχατο μέτρο του δικονομικού καταναγκασμού, ήτοι αυτού της προσωρινής κράτησης.

Υπόθεση ταξιτζή: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του ηθοποιού

Τα όσα έχει καταθέσει ο οδηγός ταξί είναι ψευδή υποστηρίζει ο ηθοποιός και ζητά την ποινική δίωξη του οδηγού. Προτείνει 13 μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν. 

Στη μήνυση περιγράφει τα τελευταία λεπτά της συνάντησης τους. 

Το τελευταίο οχτάλεπτο πριν ξεκινήσουμε να φύγουμε από το άλσος, επικοινώνησα με έναν φίλο μου  για να βρεθούμε σε σαράντα λεπτά στον σταθμό Αττικής, οπότε είπα στον μηνυόμενο να με μεταφέρει εκεί. 
Μόλις ξεκίνησε το  ταξί, μέσα σε δύο λεπτά είχα αποκοιμηθεί. Θυμάμαι, περνώντας από το γνωστό νυκτερινό κέντρο  ότι αμιδρά διάβαζα τον τίτλο του καταστήματος και άκουσα τον μηνυόμενο να μου λέει «είσαι καλά ……» Μούγκρισα «ναι». Μετά βρέθηκα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Στο προαύλιο του νοσοκομείου βρισκόμουν μέσα στο ταξί και κάποιοι άνθρωποι με έβγαλαν έξω από αυτό και έκαναν έλεγχο στο ταξί και στα πράγματά μου. Τα ψεύδη, οι ανυπόστατες κατηγορίες και οι αντιφάσεις του μηνυόμενου καταφαίνονται από την ίδια τη συμπεριφορά του, καθώς και από τις καταθέσεις του ιδίου αλλά και των μαρτύρων

Ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής

Ο δικηγόρος του Βασίλης Ταουξής δήλωσε στο star.gr: «Ο ηθοποιός δεν θα ησυχάσει μέχρι να βγει η αλήθεια στο φως και να αποκατασταθεί το όνομα του ..Είναι άδικα προφυλακισμένος και πιο άδικα κατηγορούμενος .Η ώρα της δίκης πλησιάζει και εκεί θα λάμψει η αλήθεια». 

της Τασούλας Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top