Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Μέχρι πότε χαλάει ο καιρός

Βροχερός καιρός

Φθινοπωρινό κοστούμι φοράει από αύριο, για λίγα 24ωρα, ο καιρός.

Από το πρωί της Πέμπτης θα εκδηλωθούν βροχές, που θα ενταθούν και μετατραπούν σε καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα και από τη νύχτα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ θα σημειωθούν και ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ, κατά τόπους.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Την Παρασκευή αναμένεται νέο μέτωπο τοπικά ισχυρών βροχών στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, από το απόγευμα στο βορειοανατολικό Αιγαίο και από τη νύχτα στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι και το μεσημέρι στα δυτικά και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός σε αυτές τις περιοχές θα βελτιωθεί), από τις προμεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία (με βαθμιαία εξασθένηση από τις βραδινές ώρες), από νωρίς το απόγευμα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τη νύχτα στα υπόλοιπα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ενώ στα νοτιοανατολικά θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Ο καιρός θα βελτιωθεί από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top