Τροχαίο με ΚΤΕΛ: «Aν δεν είχε το σίδερο θα έβγαινα από το τζάμι»

Έπεσε πάνω σε κιγκλιδώματα - Επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, όταν λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα. 

«Αν δεν είχε το σίδερο θα έβγαινα από το τζάμι»

Τραυματίας του τροχαίου έχοντας κολάρο στο λαιμό και τραύματα στο σώμα,  μίλησε στο seleo.gr και περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε.

Αν δεν είχε το σίδερο θα σκοτωνόμουν, θα έβγαινα έξω από το τζάμι.

Όπως είπε γυναίκα που επέβαινε στο ΚΤΕΛ ξαφνικά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. «Όπως οδηγούσε άφησε το τιμόνι και έμεινε εκεί. Έχασε τις αισθήσεις του. Δεν κατάλαβα τίποτα, καθόμουν με μία άλλη κυρία που είναι πιο σοβαρά. Γονάτισα για να μην πάθω τίποτα, φωνάξαμε βοήθεια μέσα στα αίματα. Μετά με έπιασε ταχυκαρδία».

Πώς έγινε το τροχαίο

Το ΚΤΕΛ βρισκόταν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο ύψος του Αγίου Αθανασίου, όταν προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε φράχτη επιχείρησης μηχανημάτων.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, δέκα άτομα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Άγιος Παύλος. Οι περισσότεροι έχουν κατάγματα, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ελαφρά τραύματα.

Οι τραυματίες είναι εννέα γυναίκες και τρεις άνδρες, ηλικίας 19 – 67 ετών. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική σε περίπτωση που χρειαζόταν να απεγκλωβίσει κάποιον επιβάτη, αλλά δε χρειάστηκε να επέμβει.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως «γλιτώσαμε τα χειρότερα» και ανέφερε πως προπορευόμενο φορτηγό φρέναρε απότομα και στην προσπάθειά του οδηγού να το αποφύγει, το λεωφορείο βγήκε εκτός του δρόμου.

Ευτυχώς την ώρα που το λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα ο δρόμος ήταν άδειος καθώς ήταν κόκκινο το φανάρι Αγχιάλου με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top