Βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Ο διακινητής είχε στοιβάξει 12 μετανάστες στο μοιραίο αυτοκίνητο

Το συνταρακτικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί της Κυριακής στην παλιά Εθνικό οδό Αθηνών-Καβάλας, έφερε για ακόμα μια φορά στην επιφάνεια τους δρόμους της παράνομης διακίνησης μεταναστών. Σε αυτό ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δώδεκα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο, βλέπουμε την κάμερα καφετέριας στο χωριό Άγιος Βασίλειος να καταγράφει το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στις 8 το πρωί. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 64χρονος ψάλτης γίνεται κομμάτια με ενα από αυτά καταλήγει μπροστά στην τζαμαρία του καταστήματος! 

Θεσσαλονίκη: Διακινητής μεταναστών πέρασε με κόκκινο-Νεκρός 64χρονος ψάλτης

Οι θαμώνες της καφετέριας γλίτωσαν σαν από θαύμα και αντικρύζοντας την εικόνα των διαλυμένων οχημάτων τραβάνε τα μαλλιά τους. Την ίδια στιγμή ο διακινητής άνοιξε την πόρτα του μαύρου αυτοκινήτου και προσπάθησε να διαφύγει. Ο 25χρονος Μολδαβός είχε στοιβάξει 12 μετανάστες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ακόμα και στο πορτ μπαγκάζ! Ξεκίνησε κάπου από τον Έβρο και μέσω της Εγνατίας οδού, τρέχοντας σαν παλαβός, πιθανότατα θα τους μετέφερε σε μια μεγάλη πόλη.

Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Σύμφωνα με την Αστυνομία δε γινόταν καταδίωξη του οχήματος, ωστόσο το παρακολουθούσαν από απόσταση, κάτι που πιθανότατα ο 25χρονος διακινητής είχε καταλάβει και προσπαθούσε να ξεφύγει.

Μετά το θανατηφόρο τροχαίο, ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για περίπου 2 ώρες. Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ενώ ο 64χρονος ψάλτης έχασε τη ζωή του επί τόπου βυθίζοντας σε πένθος το χωριό του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top