Αχαρνών: Έπεσε τυχαία πάνω σε ληστή και τώρα είναι διασωληνωμένος

Ο άτυχος ηλικιωμένος τραυματίστηκε σοβαρά

Τι δήλωσε η ιδιοκτήτρια του γραφείου τελετών στο star.gr 

Ένα γραφείο τελετών στην Αχαρνών αποπειράθηκε να ληστέψει το μεσημέρι της Δευτέρας ένας Γεωργιανός, όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος του, αφού η ιδιοκτήτρια τον κυνήγησε και κατάφερε να τον προλάβει. 

Όπως περιέγραψε η ίδια στο star.gr, είχε δει τον συγκεκριμένο άνδρα έξω από την επιχείρησή της, αλλά δεν του είχε δώσει σημασία. Για κάποια στιγμή χρειάστηκε να βγει για λίγο από το κατάστημα και όταν επέστρεψε τον είδε να περνά γρήγορα τον δρόμο. Αμέσως κατάλαβε ότι την είχε ληστέψει. Είδε ότι έλειπαν κάποια χρήματα και χωρίς να το σκεφτεί καν άρχισε να τρέχει προς το μέρος του για να τον προλάβει. 

Έτσι κι έγινε. Μόλις τον έπιασε του ζήτησε πίσω τα λεφτά της, εκείνος όμως αρνούταν ότι την είχε κλέψει. Η γυναίκα άρχισε να τον ψάχνει και να του φωνάζει. Κοντά της έτρεξαν κάποιοι γείτονες, οι οποίοι επίσης άρχισαν να τον ψάχνουν για να βρουν τα χρήματα.

Ο ληστής είχε κρύψει το ποσό μέσα στο παντελόνι του και κάποια στιγμή βρήκε την ευκαιρία, έσπρωξε την ιδιοκτήτρια του γραφείου τελετών και άρχισε να τρέχει προς τις γραμμές του τρένου για να διαφύγει. Στην προσπάθειά του αυτή έπεσε πάνω σε έναν ηλικιωμένο που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, τον έριξε κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να νοσηλεύεται διασωληνωμένος. 

Τελικά δύο αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν μέχρι που ήρθε η αστυνομία  και τον συνέλαβε. Όπως προέκυψε ο ληστής είχε βγει από τη φυλακή πριν από πέντε ημέρες, καθώς είχε πάνω του το αποφυλακιστήριο.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top