Μπαλάσκας στο Star: Αναφερόμουν σε συμπεριφορές, όχι σε ανθρώπους

Ξεκαθάρισε τα πράγματα για τα «σκουπίδια» των Εξαρχείων

Αναφερόταν σε συμπεριφορές και όχι σε ανθρώπους ξεκαθάρισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Σταύρος Μπαλάσκας σχετικά με τα «σκουπίδια» των Εξαρχείων μετά την ΕΔΕ που διέταξε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας μάλιστα ότι «κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση για πολιτικούς λόγους». 

ΕΔΕ για τις δηλώσεις Μπαλάσκα σχετικά με τα «σκουπίδια» των Εξαρχείων

«Ποτέ δε θα έλεγα ανθρώπους σκόνη ή σκουπίδια» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ. 

«Αν δει κάποιος όλη τη δήλωσή μου θα καταλάβει, γιατί μιλάω για δημοκρατικότητα, λέω ότι οι συνάδελφοί μου έκαναν εξαίρετα τη  δουλειά τους, μιλάω για τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους,  τους πρόσφυγες, και αν ανατρέξει κάποιος στο Internet θα δει πολλές δηλώσεις μου αντιρατσιστικού χαρακτήρα για αυτούς τους ανθρώπους» ανέφερε και πρόσθεσε: 

«Δυστυχώς, κάποιοι προσπάθησαν -προφανώς για πολιτικούς λόγους -στους οποίους εγώ δεν υπόκειμαι, γιατί δεν είμαι ούτε βουλευτής, ούτε πολιτικό πρόσωπο – να δημιουργήσουν μια κατάσταση, η οποία ενδεχομένως να τους χρησίμευε αλλού. Κακώς το έκαναν αυτό διότι εννοώ ότι υπάρχουν συμπεριφορές σκουπίδια και φαίνεται αυτό από τη δήλωσή μου αν κάποιος τη δει ολόκληρη»

Μάλιστα, ανέφερε ότι «ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ πολύ καλά έκανε και διέταξε ΕΔΕ μετά από όλη αυτήν την επίθεση που έγινε από μερικά ΜΜΕ, εφημερίδες και σάιτ. Από εκεί και πέρα καλό είναι μερικές φορές  να διευκρινίζεται μερικές φορές τι έχει συμβεί έτσι ώστε να ξέρουμε όλοι και να υπάρχει μια πολυπρισματική διαφάνεια». 

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ για την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τεσσάρων υπό κατάληψη κτηρίων στην περιοχή των Εξαρχείων, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε: «Εκκίνησε μια αθόρυβη, νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα, η οποία είναι η αστυνομία, και αυτή σιγά-σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια μέσα από τα Εξάρχεια, προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της αστυνομίας».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top