Αποκάλυψη STAR - Οι τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες του Γιάννη Μακρή

Συμβούλευε τους δικούς του να προσέχουν...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη Βούλα, μετά και την προφυλάκιση του δευτέρου κατηγορούμενου.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και η Τασούλα Παπανικολάου φέρνουν στο φως τις τελευταίες επικοινωνίες του επιχειρηματία την ημέρα που τον εκτέλεσαν. 

Ο Γιάννης Μακρής την ημέρα της εκτέλεσής του συμβούλευε δικούς του ανθρώπους να προσέχουν με ποιον μιλάνε και ποιους συναντούν.

Δολοφονία Μακρή:Προφυλακιστέος ο δεύτερος ύποπτος-Ο δικηγόρος τους στο STAR

«Αυτός είναι ο εκτελεστής» 

Ο φίλος του Γιάννη Μακρή είναι εκείνος που κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δύο Βούλγαροι κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία σε καφετέρια της Γλυφάδας λίγες ώρες πριν την εκτέλεση. 

Στην κατάθεσή του δίνει λεπτομέρειες για την εμφάνιση τους κι έτσι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία για το πως είναι οι δύο ύποπτοι... Όμως στα βίντεο όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος των Βούλγαρων κατηγορουμένων Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος ισχυρίζεται ότι δεν εμφανίζονται πουθενά! 

Ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία;

Η υπόθεση μετά την απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου βρίσκεται στα χέρια της 19ης ανακρίτριας. Οι έρευνες για την εκτέλεση του επιχειρηματία έχουν ολοκληρωθεί. Το ερώτημα όμως παραμένει… ποιος ήθελε νεκρό τον Γιάννη Μακρή ώστε να προσλάβει εκτελεστές;

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top