Δολοφονία Μακρή:Προφυλακιστέος ο δεύτερος ύποπτος-Ο δικηγόρος τους στο STAR

Οδηγήθηκε στην ανακρίτρια και αρνήθηκε κάθε εμπλοκή

Στα χέρια της Ελληνικής αστυνομίας βρίσκεται και ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσής του στη χώρα μας. 

O Βούλγαρος συνεργός για τη δολοφονία του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα απολογήθηκε στην ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος. Κατηγορείται πως ήταν εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο αδερφός του από τον τόπο της εκτέλεσης στο Πανόραμα της Βούλας.

Να σας υπενθυμίσουμε πως είχε συλληφθεί πριν λίγες εβδομάδες στη Βουλγαρία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης στη χώρα μας. Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή, ισχυριζόμενος μάλιστα πως έχει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την αθωότητά μου.

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων στο STAR

O συνήγορος των δύο κατηγορουμένων, Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος υποστήριξε στο Κεντρικό Δελτίο του STAR, ότι δεν υπήρχε το πρόσωπο των κατηγορουμένων στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς και ότι ο σωματότυπος του δεύτερου προφυλακισθέντος δεν ταιριάζει με τη φιγούρα που απαθανατίζεται στο πλάνο της εκτέλεσης.

Aκόμη, υποστήριξε πως αν αυτά τα δύο αδέλφια εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου, θα ήταν πιο προσεκτικοί και δε θα χρησιμοποιούσαν πιστωτικές κάρτες και κινητά τηλέφωνα στο όνομά τους.
 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top