Πιερία: Πνίγηκε 19χρονος - Είχαν απεργία οι ναυαγοσώστες

Χαροπαλεύει ο 5χρονος που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη Χαλκιδική

Τραγικό παιχνίδι της ζωής για έναν 19χρονο Σέρβο τουρίστα, ο οποίος πνίγηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ολυμπιακή ακτή της Πιερίας μπροστά από το άδειο πύργο του ναυαγοσώστη μία μέρα μετά την ανακοίνωση της απεργίας των ναυαγοσωστών της περιοχής.

Το περιστατικό σημειώθηκε μία ημέρα μετά την αποχή των ναυαγοσωστών από την παραλία της Κατερίνης καθώς δεν έχουν πληρωθεί από τον δήμο από την αρχή της σεζόν.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Κατερίνης υποστηρίζει πως ήταν θέμα λίγων ημερών η καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Οι ναυαγοσώστες θα επιστρέψουν πάλι στους πύργους τους και στις ακτές της περιοχής, μόλις ο δήμος Κατερίνης καλύψει τις οφειλές του. 

Χαλκιδική: Χαροπαλεύει το αγοράκι που ανασύρθηκε αναίσθητο από τη θάλασσα

Την ίδια ώρα, ένα 5χρονο αγοράκι από τη Σερβία ξέφυγε από τη προσοχή των γονιών του στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τη θάλασσα και να γίνει αντιληπτό όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του.  

Χαλκιδική: 5χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα

Τον 5χρονο πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Μουδανιών, αφού προηγουμένως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρό της παραλίας, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο.

Θα παραμείνει στην εντατική μονάδα έως τη Δευτέρα. Οι γονείς του σοκαρισμένοι, δεν έχουν φύγει λεπτό από δίπλα του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top