Ρόδος: Καυγάδισε με τουρίστες για την ξαπλώστρα και έπαθε καρδιακή προσβολή

Αρνούνταν να πληρώσουν – Η γυναίκα φέρεται να τον χαστούκισε

ξαπλωστρα παραλια

Τη ζωή του από καρδιακή προσβολή έχασε την Παρασκευή ένας 65χρονος άνδρας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr όλα ξεκίνησαν περίπου στις δύο το μεσημέρι. Ο 65χρονος καυγάδισε έντονα με δύο τουρίστες, συγγενικά πρόσωπα μεταξύ τους, που αρνούνταν να καταβάλλουν το αντίτιμο για την ξαπλώστρα σε κεντρική παραλία του νησιού.

Πληροφορίες της «Ροδιακής» αναφέρουν μάλιστα πως η μία από τους δύο τουρίστες φέρεται να χαστούκισε τον 65χρονο κατά την διάρκεια της λογομαχίας.

Μετά τον καυγά ο 65χρονος απομακρύνθηκε με κατεύθυνση το αυτοκίνητό του και λίγο αργότερα κατέρρευσε. Η κόρη του μιλώντας στη «Ροδιακή» δήλωσε πως «κατά πάσα πιθανότητα υπέστη καρδιακό επεισόδιο». Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πλέον αργά.

Αμέσως μετά το περιστατικό η σύζυγος του 65χρονου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου όπου και υπέβαλε μήνυση, ενώ προτίθεται να ενημερωθεί και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Η οικογένεια του άτυχου 65χρονου ζητά να διερευνηθεί αν και κατά πόσο υπάρχουν ευθύνες και σε ποιους για το θάνατο του δικού τους ανθρώπου. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top