Τραγωδία στη Χίο:«Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι»

Δεν είχε γίνει συντήρηση της μπασκέτας από το 1988

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 19χρονου Σταύρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του ξαφνικά κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Χίο, όταν η μπασκέτα στο γήπεδο που έπαιζε με τους φίλους του κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε. 

Τραγωδία στη Χίο: Μπασκέτα καταπλάκωσε και σκότωσε 19χρονο

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού, μιλώντας στο Open Tv ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του παιδιού του. 

Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Να φροντίσει η πολιτεία να βρει τα σφάλματα και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ήταν θέλημα Θεού, είπε συντετριμμένος. 

Συγκλονιστικά είναι και τα λόγια του παππού του, ο οποίος ήρθε από την Κύπρο στην Αθήνα για να βρεθεί στην κηδεία του εγγονού του. 

Χίος: Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε από μπασκέτα

«Μου τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής η κόρη μου και μου είπε ότι δεν έχει καλά νέα για τον Σταύρο. Μου είπε ότι έπεσε η μπασκέτα πάνω του και είναι στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος ήταν ένα παιδί με πολύ μεγάλες προοπτικές. Ήταν ευφυής. Ήταν πολύ ταλαντούχος. Ήταν πράος και ήρεμος. Δυστυχώς ήταν πολύ άτυχος. Ούτε που φανταζόμουν ποτέ ότι θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο», σημείωσε. 

31 χρόνια δεν είχε γίνει καμία συντήρηση στη φονική μπασκέτα

Την ίδια ώρα οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη συντήρηση που είχε γίνει στη φονική μπασκέτα. 

Χίος: Συγκλονίζει το σημείωμα στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 19χρονος

Σύμφωνα με το politischios, οι συγκεκριμένες μπασκέτες είχαν τοποθετηθεί στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας το 1988 επί δήμου Βροντάδου και από εκείνη τη χρονική στιγμή μέχρι και το 2000 δεν είχε γίνει απολύτως καμία συντήρησή τους. 

Το 2002 πάρθηκε απόφαση για την αντικατάστασή τους, όμως δεν εφαρμόστηκε ποτέ παρότι είχε ψηφιστεί και το σχετικό κονδύλι. Η μοναδική ενέργεια που είχε γίνει ήταν η τσιμεντόστρωση του γηπέδου το οποίο ήταν χωμάτινο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top