Κρήτη: Νεκρός μετά από χτυπήματα με ψαλίδι - Συνελήφθη η σύντροφός του

Βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν

Νέα τροπή παίρνει το άγριο έγκλημα του 56χρονου Γάλλου τουρίστα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου στον Τσούτσουρα της Κρήτης, όπου έκανε διακοπές με τη σύντροφό του. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 44χρονη Γαλλίδα, συνελήφθη από τις αρχές και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία του άτυχου άνδρα. 

Στην κατάθεσή της, η 44χρονη υποστήριξε ότι ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο δωμάτιο τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνα χάπια. 

Η γυναίκα υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εκδορές και αμυχές που μπορεί να φέρει. Επίσης, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχαν έρθει για διακοπές στην Κρήτη στις 20 Ιουλίου και θα αναχωρούσαν στις 27.

Ο 56χρονος Γάλλος, φέρει πολλά τραύματα στον θώρακα από το αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι.

Το χρονικό του εγκλήματος

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που διέμενε το ζευγάρι, ενημέρωσε ΕΚΑΒ και Αστυνομία για έναν άντρα ο οποίος έμενε στο κατάλυμα και βρέθηκε μαχαιρωμένος.

Όταν έφτασε στο σημείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ήταν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και η σύντροφος του θύματος. Οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι διότι ο άτυχος τουρίστας είχε ήδη ξεψυχήσει.

Μετά από έρευνα των αρχών στο δωμάτιο, εντοπίστηκε σε καλά κρυμμένο χώρο του μπάνιου, ένα ψαλιδάκι ραπτικής γεμάτο αίματα, αντικείμενο που είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται με τον θάνατο του 56χρονου άντρα.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο για νεκροψία νεκροτομή ενώ έχει ληφθεί δείγμα αίματος από την Γαλλίδα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Η ίδια πάντως αρνείται τα πάντα κατηγορηματικά και στην κατάθεση της στους αστυνομικούς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο άτυχος άντρας, πιθανότατα αυτοτραυματίστηκε.

Πηγή: cretalive.gr

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top