Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διακοπές στη Μύκονο με τη σύντροφό του

Μαζί με τον "Greek Freak" ήταν η μητέρα του και τα αδέλφια του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Μύκονο

Τις ομορφιές της Μυκόνου απόλαυσε με τη σύντροφό του, Mariah, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στην Ελλάδα. Μαζί τους ήταν και η μητέρα του Γιάννη Βερόνικα, καθώς και τα αδέλφια του, Θανάσης και Άλεξ. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένεια και την παρέα του γευματίζει στο εστιατόριο Zingara του ξενοδοχείου Branco

Λίγο πριν αναδειχθεί καλύτερος αθλητής των ΗΠΑ ο Γιάννης θέλησε να ξεκουραστεί, σε ένα διάλειμμα από τις απαιτητικές προπονήσεις, και επέλεξε το Νησί των Ανέμων όπου συνδύασε στιγμές χαλάρωσης με την κοινωνική προσφορά καθώς διοργάνωσε έναν ιδιαίτερο αγώνα μπάσκετ για τη στήριξη των σκοπών του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα αδέλφια του, Θανάση και Άλεξ, στην πισίνα του Branco

Ο “Greek Freak” επέλεξε το ξενοδοχείο Branco στη μαγευτική παραλία του Πλατύ Γυαλού κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μύκονο.

Ο Γιάννης  γευματίζει στο εστιατόριο Zingara του ξενοδοχείου Branco

Απόλαυσε το μπάνιο του στα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας του ξενοδοχείου, όπου είχε την ευκαιρία να επιδοθεί μάλιστα με εξαιρετικές επιδόσεις και στα water sports με την παρέα του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ξενοδοχείο Branco

Ο Γιάννης και η οικογένειά του εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από τις μοναδικές δημιουργίες του σεφ του νέου ανανεωμένου εστιατορίου του ξενοδοχείου, Χρήστου Τζιέρα, και επέλεξαν μάλιστα να γευματίσουν  εκεί πολλές φορές.

Η είσοδος του ξενοδοχείου Branco

Ο Γιάννης γεύτηκε από ελληνικά πιάτα μέχρι σούσι, ακόμα και στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την πανέμορφη θάλασσα.

Το εστιατόριο Zingara του ξενοδοχείου Branco, όπου γευμάτισε ο Γιάννης με την παρέα του

Πάντα ζεστός και χαμογελαστός δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγάλει μαζί του selfie, να δώσει αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές του και να συνομιλήσει με όλους.

Το ξενοδοχείο Branco στον Πλατύ Γυαλό επέλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top