Κρυονέρι: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο!

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο αγοράκι στο Κρυονέρι. Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα κάνει έκκληση να βρεθεί ο οδηγός του οποίου οι κινήσεις έχουν καταγραφεί καρέ καρέ στο βίντεο ντοκουμέντο που θα δούμε.

Ήταν το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Η μητέρα μαζί με το αγοράκι επέστρεφαν σπίτι μετά από βόλτα και βρίσκονταν στην οδό Σολωμού στο Κρυονέρι. Διέσχιζαν τον δρόμο όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο ήρθε καταπάνω τους με μεγάλη ταχύτητα.

«Πρόλαβα και τον τράβηξα προς τη μεριά μου. Παρ’ όλα αυτά τον χτύπησε το αμάξι και έπεσε κάτω το παιδί» είπε η μητέρα και πρόσθεσε:

«Ένας πανικός φώναζα ούρλιαζα ,ζητούσα βοήθεια .Ζητούσα βασικά να σταματήσει και ο οδηγός γιατί φοβήθηκα ότι το παιδί έπαθε κάτι πολύ χειρότερο».

Η μητέρα όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο έχει πέσει στο έδαφος. Αγκαλιάζει το παιδί της και εκλιπαρεί τον οδηγό να σταματήσει για να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο. Εκείνος ούτε καν φρενάρει.

«Δεν σταμάτησε ποτέ. Επιτάχυνε κιόλας κι έφυγε. Είναι άντρας. Πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί γιατί το δικό μου παιδί γλίτωσε, Κάποιο άλλο όμως;» είπε η μητέρα.

Το παιδί ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά όμως παραμένει φοβισμένο καθώς πραγματικά σώθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι αρχές εξετάζουν το βίντεο καρέ-καρέ για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top