Mαρούσι: Νέο parking 300 θέσεων

Τι ανέφερε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης

Μια μεγάλη επένδυση που θα διευκολύνει τους οδηγούς έγινε στο Μαρούσι. Ένα νέο πάρκινγκ 300 θέσεων που θα ενισχύσει το εμπορικό κέντρο της περιοχής είναι από την Τετάρτη  στη διάθεση τους.

Οδηγοί κολλημένοι για ώρες στην κίνηση. Παράνομα σταθμευμένα οχήματα που δημιουργούν  χάος στους δρόμους. Συχνά το ζήτημα του παρκινγκ αποτελεί δυσεπίλυτο πρόβλημα για όσους πιάνουν το τιμόνι.

Ωστόσο για τους οδηγούς που επισκέπτονται το Μαρούσι τα πράγματα γίνονται  πιο εύκολα. Μπροστά από το σταθμό του ηλεκτρικού τα έργα ολοκληρωθήκαν και πλέον λειτουργεί ένα υπόγειο παρκινγκ. 

«Αποδείξαμε πως με συνέργειες με τον ιδιωτικό και τον αυτοδιοίκητο φορέα μπορούμε να δώσουμε στους πολίτες μας 300 θέσεις παρκινγκ αλλά και συγχρόνως μια smart plaza για τα παιδιά μας» ανέφερε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Η smart plaza είναι μια έξυπνη πλατεία, φιλική προς τους νέους με δωρεάν wifi.

«Θα είναι ένας χώρος ραντεβού, θα είναι τα έξυπνα παγκάκια που θα φορτίσουν τα κινητά τους» ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης.

Στην τελετή εγκαινίων παρευρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά και πρόσωπα της πολιτικής σκηνής. Καθ’ ολη τη διάρκεια της εκδήλωσης δίπλα στον Γιώργο Πατούλη βρισκόταν η σύζυγός του.. 

Το υπόγειο παρκινγκ στην πλατεία του ηλεκτρικού, αποτελούσε αίτημα των κατοίκων για περισσότερα από 25 χρόνια.. Ένα από τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσει ο δήμος πριν κόψει τις κορδέλες ήταν να κερδίσει τις αλλεπάλληλες πρόσφυγες που έγιναν εναντίον του έργου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top