Smart Plaza: Εγκαινιάστηκε η νέα έξυπνη πλατεία στο Μαρούσι

Πατούλης: Με στηρίξατε 12 συναπτά χρόνια και αυτό είναι δέσμευση ζωής

Η Smart Plaza, η νέα έξυπνη πλατεία εγκαινιάστηκε στην πλατεία Ευτέρπης στο Μαρούσι, παρουσία του νέου περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, ο οποίος διετέλεσε για πολλά χρόνια δήμαρχος Αμαρουσίου. Στο πλευρό του πολλοί πολίτες και βέβαια, η σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη. 

«Σήμερα εγκαινιάσαμε ένα έργο πνοής για το Μαρούσι μας! Η πλατεία Ευτέρπης μετατράπηκε σε #SmartPlaza και κατασκευάσαμε και ένα υπόγειο parking με 300 θέσεις.  Είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο έργο δεκαετιών στην πόλη μας!  Να είστε σίγουροι πως θα βρίσκομαι πάντα κοντά στο Μαρούσι. Οι Μαρουσιώτες με στηρίξατε 12 συναπτά χρόνια και αυτό είναι δέσμευση ζωής για μένα.  Η νέα "έξυπνη" πλατεία ανήκει στα παιδιά μας και σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας. Προχωράμε!» έγραψε ο Γιώργος Πατούλης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα εγκαινιάσαμε ένα έργο πνοής για το Μαρούσι μας! Η πλατεία Ευτέρπης μετατράπηκε σε #SmartPlaza και κατασκευάσαμε και ένα υπόγειο parking με 300 θέσεις. Είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο έργο δεκαετιών στην πόλη μας! Να είστε σίγουροι πως θα βρίσκομαι πάντα κοντά στο Μαρούσι. Οι Μαρουσιώτες με στηρίξατε 12 συναπτά χρόνια και αυτό είναι δέσμευση ζωής για μένα. Η νέα "έξυπνη" πλατεία ανήκει στα παιδιά μας και σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας. Προχωράμε!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Patoulis (@gpatoulis) στις

H Smart Plaza είναι ένας τόπος συνάντησης των νέων, στον οποίο μπορεί κάποιος να ενημερώνεται για τις εκδηλώσεις της πόλης από οθόνες αφής ή ακόμη και να φορτίζει το κινητό του στα παγκάκια.

πηγή: markostv

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top