Νέο «κρούσμα» αισχροκέρδιας στη Μύκονο - «Χρυσή» μια μερίδα κοτόπουλο!

Το νερό κόστιζε εννιά ευρώ!

Εξωφρενικές χαρακτηρίζονται οι τιμές γνωστού εστιατορίου στη Μύκονο. Οι πελάτες έμειναν άφωνοι όταν  για μια μερίδα κοτόπουλο πλήρωσαν 78 ευρώ. Παράγοντες του τουρισμού θεωρούν πως αυτή η εικόνα κάνει κακό στην Ελλάδα. Μετά  τα χρυσά καλαμαράκια σειρά είχαν οι …ανεκτίμητης αξίας  μπριζόλες και αστακομακαρονάδες στην Μύκονο. 

Τιμές που ζαλίζουν τους πελάτες με τους ιδιοκτήτες να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας και ως εκ τούτου, έχουν το δικαίωμα να πουλάνε ακριβά. 

Μια μπιριζόλα  στο γνωστό εστιατόριο στον Πλατύ Γυαλό κοστίζει 185 ευρώ, το λαβράκι 185,  σχεδόν ίδια τιμή με τον αστακό. 

Μαζί με παρελκόμενα και  ένα λευκό ποτήρι κρασί στα 24,5 οι άτυχοι πελάτες όπως φαίνεται και στον λογαριασμό  πλήρωσαν 865 ευρώ.

Άλλοι πάντως έμειναν ξεροί  όταν για την αστακομακαρονάδα πλήρωσαν 490 ευρώ, Ούτε νερό δεν μπορούσαν να πιούν αφού είχε  9 ευρώ, και  η γνωστή χωριάτικης18,5 ευρώ. 

Για κοτοπουλάκι μπούτι ή στήθος άφησαν 78,5 ευρώ. Μαζί με κάποια άλλα ορεκτικά ανέβασαν το λογαριασμό στα 713 ευρώ. 

Είναι δυσφήμιση  όχι μόνο για την Μύκονο, αλλά και για όλη τη χώρα,  υποστηρίζουν οι παράγοντες του τουρισμού καθώς τα μεγαλύτερα ξένα μέσα ενημέρωσης θεωρούν τη χώρα μας πανάκριβη.

Δεν έχει περάσει καιρός από το θερμό επεισόδιο  στο εστιατόριο με τα "χρυσά καλαμαράκια"  μεταξύ του ιδιοκτήτη και Γερμανών δημοσιογράφων που εισέβαλαν στο μαγαζί για να κάνουν ρεπορτάζ.  Εστιάτορας και ρεπόρτερ κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top