Καμίνι η χώρα το Σαββατοκύριακο – Πότε ξαναχτυπά η κακοκαιρία

Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι

Μίνι καύσωνα θα αντιμετωπίσουμε το Σαββατοκύριακο για αυτό και πολλοί συμπολίτες μας προγραμματίζουν τα μπάνια τους στην Αττική, ενώ άλλη έχουν αναχωρήσει ήδη για κοντινούς προορισμούς, αποφεύγοντας τα πολλά διόδια και τα ακριβά ακτοπλοϊκά. 

Όπως μετέδωσε ο μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  «ακόμη και στη βόρεια Ελλάδα ο υδράργυρος θα φτασει τους 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Κεντρική Ελλάδα το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 37 και κατά τόπους τους 38 βαθμούς, όπως και στη Δυτική Ελλάδα, ενώ στα νησιά δε θα ξεπεράσει τους 32-33 βαθμούς. 

Ωστόσο, ο καυτός καιρός θα διαρκέσει μόνο το Σαββατοκύριακο, καθώς από Δευτέρα θα μας επισκεφθούν και πάλι τα μπουρίνια. 

Δείτε την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Κοντινές και οικονομικές εκδρομές ενόψει καύσωνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star και της δημοσιογράφου, Άννας Σταματιάδου, στα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δωμάτια ξεκινούν από 40 ευρώ. Όλα προσφέρουν γραφικά σοκάκια, νερά για θαλάσσια σπορ και καλό φαγητό! 

Καλή επιλογή είναι και η Εύβοια, η οποία είναι μια ώρα από την Αθήνα. Οι λάτρεις της ησυχίας και της άσκησης μπορούν να βρουν ό,τι ψάχνουν σε έναν καταπράσινο παράδεισο. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top