Δολοφονία Πειραιά: «Είχαμε ταινία για να τη δέσουμε. Ξέραμε ότι θα πέθαινε»

Σοκάρει η ομολογία της 39χρονης Βουλγάρας

Κυνική, σκληρή και αμετανόητη εμφανίστηκε μπροστά στους αστυνομικούς η 39χρονη Βουλγάρα, η οποία συνελήφθη για τη δολοφονία μιας 80χρονης γυναίκας τον περασμένο Νοέμβριο στον Πειραιά. 

Πειραιάς: Ένας γείτονας πίσω από το ζευγάρι που σκότωσε την ηλικιωμένη

Η ηλικιωμένη είχε υποστεί σκληρά βασανιστήρια από την 39χρονη και έναν ακόμα 44χρονο, ο οποίος αναζητείται. Οι δύο δράστες την ξυλοκόπησαν άγρια, την έδεσαν και τη φίμωσαν για να καταφέρουν να την ληστέψουν, μετά από υπόδειξη ενός γείτονα της άτυχης γυναίκας.

«Ήταν ζόρικη η γιαγιά. Δεν καθόταν ήσυχη. Τη χτυπούσαμε για να μας πει πού είχε τα χρήματα. Δεν μίλαγε όμως. Φορούσαμε γάντια και είχαμε μαζί μας ταινίες για να τη δέσουμε, γιατί ξέραμε ότι θα πέθαινε», είπε η 39χρονη στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η γυναίκα από τη Βουλγαρία φέρεται να είπε πως «λέγαμε μεταξύ μας με τον Γιώργο (ο 44χρονος που καταζητείται) “τη σκοτώσαμε την κ...γριά”».

Η ίδια φέρεται να είπε πως τα κλοπιμαία που απέσπασαν ήταν λίγα και πως τα πήγαν σε ένα αργυροχρυσοχοείο στον Πειραιά και πήραν μόλις 39 ευρώ. 

Σημειώνεται πως την 80χρονη υπέδειξε στους δύο αδίστακτους εγκληματίες ένας 40χρονος γείτονάς της, ο οποίος νόμιζε ότι η άτυχη γυναίκα είχε πολλά χρήματα, βασιζόμενος στο γεγονός ότι ζούσε σε καινούργιο διαμέρισμα, παρά το γεγονός ότι η ίδια κυκλοφορούσε ρακένδυτη. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top