Πειραιάς: Ένας γείτονας πίσω από το ζευγάρι που σκότωσε την ηλικιωμένη

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2018

Δείτε στο video το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας μιας 80χρονης γυναίκας στον Πειραιά, που έγινε στο σπίτι της τον Νοέμβριο του 2018, με σκοπό τη ληστεία. 

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστες είναι 44χρονος Έλληνας και 39χρονη αλλοδαπή, ως φυσικοί αυτουργοί και 40χρονος Έλληνας ως ηθικός αυτουργός. Επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου αλλοδαπού για υπόθαλψη εγκληματία.

Ειδικότερα, οι αρχές έχουν συλλάβει δύο άτομα, τον 40χρονο και τη Βουλγάρα. Ο 44χρονος φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, ο οποίος αναζητείται,  λήστεψε και σκότωσε μαζί με τη Βουλγάρα συνεργό και φίλη του την ηλικιωμένη. Κίνητρο τους ήταν η ληστεία, η οποία έγινε κατόπιν υπόδειξης ενός 53χρονου γείτονα της 80χρονης.

Ο 53χρονος φέρεται να είπε στο ζευγάρι των δολοφόνων ότι η ηλικιωμένη είχε κρυμμένο στο σπίτι μεγάλο χρηματικό ποσό και να τους έβαλε να κάνουν τη ληστεία με σκοπό να μοιραστούν τα κλοπιμαία. 

Η 80χρονη είχε βρεθεί τραυματισμένη, πρωινές ώρες της 21-11-2018, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στον Πειραιά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου μεσημβρινές ώρες της ιδίας ημέρας, κατέληξε.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της επήλθε συνεπεία βαρέων κακώσεων, συμβατών με πλήξη από θλων όργανο.
Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστες είναι 44χρονος ημεδαπός και 39χρονη αλλοδαπή, ως φυσικοί αυτουργοί και 40χρονος ημεδαπός ως ηθικός αυτουργός. 

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου αλλοδαπού για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 44χρονος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστεία, κλοπές, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες, εμπρησμό, βιασμό, ενώ ο 40χρονος είχε κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.

Με πληροφορίες του Μιχάλη Λαγάνη και astynomia.gr

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top