Καθηγητής γρονθοκόπησε φοιτητή στο ΑΠΘ - Η απάντησή του στο Star

«Ήμουν εκτός εαυτού!» ανέφερε

Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ομάδα φοιτητών, γρονθοκοπά στο πρόσωπο έναν από τους φοιτητές που έχουν εισβάλει στο γραφείο της Πρυτανείας.  

Για άλλη μια φορά φοιτητές του τμήματος παιδαγωγικής, φιλολογικής, φιλοσοφικής βρέθηκαν στην Πρυτανεία του ΑΠΘ και απαίτησαν να συμμετέχουν στη σύσκεψη της Συγκλήτου κάτι που δεν έγινε δεκτό. Λόγο στον λόγο τα αίματα άναψαν και πιάστηκαν στα χέρια καθηγητής και μαθητής. 

Σύμφωνα με την καταγγελία των φοιτητών ζητούσαν να μάθουν πότε θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση της Συγκλήτου και αυτό γιατί την περασμένη Κυριακή συνεδρίασε στα κρυφά. 

«ΑΠΘ: Ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα» 

Με ανακοίνωσή του το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο καταδίκασε την ενέργεια αυτή και έδωσε άλλη εξήγηση στον ξυλοδαρμό του φοιτητή από την καθηγητή. 

«Ασκήθηκε έντονη σωματική βία κατά παρευρισκόμενου Καθηγητή. Συγκεκριμένα, του αφαίρεσαν το κινητό για να σβήσουν οποιαδήποτε καταγραφή γεγονότων, τον γρονθοκόπησαν και τον εξώθησαν βίαια προς παρακείμενο ανοιχτό παράθυρο, με κίνδυνο να πέσει από τον 7ο όροφο. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Οι Πρυτανικές αρχές έχουν ενημερώσει τόσο το υπουργείο Παιδείας όσο και την αστυνομία για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μέσα στην Πρυτανεία. 

Προπηλακισμοί στο ΑΠΘ: Έβριζαν και απειλούσαν καθηγητές και εργαζόμενους

Καθηγητής στο Star: «Ήμουν εκτός εαυτού!»

Ο καθηγητής Κώστας Τοκμακίδης μίλησε στη δημοσιογράφο του Star, Ραλλιώ Λεπίδου και εξήγησε τι συνέβη μέσα στο γραφείο της Πρυτανείας.

«Αφού είχε φάει μια μπουνιά στο μάτι και τη μύτη και εσωτερικά στα ούλα μου έχω πληγή, έπρεπε και εγώ… (κάπως να αντιδράσω). Όταν το είδα και εγώ το βίντεο δεν το πίστευα ότι το έκανα, ήμουν εκτός εαυτού!»

Η απάντηση του καθηγητή στο Star

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top