Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Παραδίδεται το πρώτο τμήμα της νέας Παραλιακής

ποσειδωνος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής έως τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον μετά τον Ανισόπεδο Κόμβο Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η κυκλοφορία, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, την οποία η Περιφέρεια ευχαριστεί για τη συνεργασία, θα εκτρέπεται από σήμερα, στις 10:00 μ.μ. έως αύριο στις 8 π.μ.. Στη συνέχεια θα υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας.

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών για την «προσωρινή αναστάτωση ενόψει της παράδοσης ενός μεγάλου έργου, υπερτοπικής σημασίας, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου» όπβς αναφέρει σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως «η πρώτη φάσητης ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου - Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, γίνεται σήμερα πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφ. Ποσειδώνος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top