Τροχαίο Βάρκιζα – Χαροπαλεύει η 14χρονη Βάλια που παρασύρθηκε από μηχανή!

Βρίσκεται διασωληνωμένη στην Εντατική του Παίδων «Αγία Σοφία»

Μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στη Βάρκιζα, η ανήλικη που παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσυκλέτα, αρχικά διασωληνώθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όμως στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπακωστοπούλου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, η 14χρονη Βάλια όταν έφτασε με ασθενοφόρο από το Ασκληπιείο Βούλας στο Παίδων «Αγία Σοφία», ήταν αιμοδυναμικά σταθερή αλλά δεν είχε τις αισθήσεις της. 

Η 14χρονη μαθήτρια είχε πάει με μια φίλη της για μπάνιο στη Βάρκιζα, στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Ribas, ωστόσο όταν πήγε να διασχίσει τον δρόμο προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο, συνέβη το μοιραίο. Το άλλο κορίτσι είναι καλά στην υγεία του. 

Σοβαρό τροχαίο στο ύψος του Ribas στη Βάρκιζα - Μηχανή παρέσυρε 14χρονη!

Το κορίτσι υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία κι όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο διοικητής του νοσοκομείο κύριος Μανώλης Παπασάββας, έχει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, όμως δεν κρίνεται απαραίτητη μία χειρουργική επέμβαση. Έχει μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένη και υποστηρίζεται μηχανικά. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ως σοβαρή.

Στο πλευρό της 14χρονης Βάλιας που μένει στο Ίλιον, ήταν από την πρώτη στιγμή οι γονείς της αλλά και η 18χρονη αδερφή της.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top