Όλη η αλήθεια γύρω από τον πυροβολισμό 40χρονης στα Εξάρχεια

Η εμπλοκή της ίδιας και του συντρόφου της με κύκλωμα ναρκωτικών

Λύνεται το μυστήριο γύρω από τον τραυματισμό 40χρονης στα Εξάρχεια και τον άνδρα που φέρεται να οπλοφορεί. 

Όπως περιέγραψε η δημοσιογράφος, Κατερίνα Ρίστα, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, η 40χρονη εμφανίστηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ήταν τραυματισμένη στο μπράτσο από πυροβόλο όπλο. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς τι έγινε, είπε ότι ήταν στην περιοχή των Εξαρχείων και ότι εκεί δέχτηκε τον πυροβολισμό. 

Μυστήριο με ένοπλο που φέρεται να κυκλοφορούσε στα Εξάρχεια

Αρχικά, οι αρχές εξέταζαν για το αν υπάρχει σύνδεση του τραυματισμού της γυναίκας με τις πληροφορίες περί ενόπλου στην οδό Μπενάκη και Μεταξά. Όπως αποδείχθηκε όμως τα δυο περιστατικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Η 40χρονη δέχθηκε τον πυροβολισμό στην οδό Τοσίτσα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα φέρεται να είναι μέλος κυκλώματος ναρκωτικών που διακινεί ουσίες από την Αλβανία στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Έδρα τους; Τα Εξάρχεια. Το βασίλειο της ανομίας. Εκείνη αλλά και ο 26χρονος σύντροφός της είχαν αναλάβει τον ρόλο να μεταφέρουν τα χρήματα που κέρδιζαν από τα ναρκωτικά. 

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρήματα ύψους 5.000 ευρώ και ένα φυσίγγιο, ενώ μετά από έρευνα στην οικία τους στα Εξάρχεια οι αρχές εντόπισαν ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού. Και οι δύο συνελήφθησαν. Όπως εκτιμούν οι αρχές φαίνεται πως ο πυροβολισμός αποδίδεται σε κόντρα  που έχει ανοίξει στην περιοχή μεταξύ σκληρών κυκλωμάτων ναρκωτικών... ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top