Περισσότερες από 90 επιθέσεις μέσα σ' έναν μήνα για τον Κουφοντίνα

Εκλογικά περίπτερα και αυτοκίνητα σπασμένα στον Άλιμο- Μολότοφ στα Εξάρχεια

Περισσότερες από 90 επιθέσεις σε εκλογικά περίπτερα, αυτοκίνητα και υποκαταστήματα τραπεζών έχουν γίνει από τις αρχές του μήνα, στο όνομα του δολοφόνου Κουφοντίνα. Τη νύχτα που πέρασε οι κουκουλοφόροι για μια ακόμη φορά επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς. 

O βανδαλισμός στο εκλογικό περίπτερο του Κ.Μπακογιάννη 

Την ώρα της επίθεσης στο εκλογικό περίπτερο βρίσκονταν 15 άτομα. Οι κουκουλοφόροι αφού κόλλησαν αφίσες στην τζαμαρία στη συνέχεια προσπάθησαν να τη σπάσουν. 

«Να κάνουν τον σταυρό τους αν πιστεύουν στον Θεό να μην βγω δήμαρχος» σχολίασε ο Κώστας Μπακογιάννης, αμέσως μετά τη χυδαία επίθεση που δέχτηκε. 

Μπακογιάννης για επίθεση: Να κάνουν τον σταυρό τους να μη βγω δήμαρχος

Εισβολή στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ένταση και χημικά στην πορεία για τον Κουφοντίνα

Στο περίπτερο Μπακογιάννη μετά την επίθεση Ηλιόπουλος και Γερουλάνος

Εκλογικά περίπτερα και αυτοκίνητα σπασμένα στον Άλιμο

Άλιμος ώρα έξι παρά είκοσι.  Θουκιδίδου , Μεταμορφώσεως, Νίκης ήταν τα τρία σημεία που χτύπησαν οι κουκουλοφόροι.  Όπως βλέπετε στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας περίπου δέκα νεαροί που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες full face επιτίθενται στο εκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής, στην οδό Θουκιδίδου, σπάζοντας τις τέντες και τους μουσαμάδες. 

Οι νεαροί κλωτσάνε και γκρεμίζουν την ξύλινη κατασκευή ενώ στη συνέχεια σπάνε με βαριοπούλες δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ξηλώνουν ακόμα και τις ελληνικές σημαίες και τις παίρνουν μαζί τους.  

Video από την επίθεση στον Άλιμο: Έσπασαν εκλογικά περίπτερα και αυτοκίνητα

«Με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία, μου λένε ελάτε να το πάρετε είναι σπασμένο ... ήρθα και το βρήκα, χωρίς λόγο χωρίς αιτία» λέει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι έφυγαν από την οδό Θουκιδίδου και μπήκαν εδώ στην οδό Μεταμορφώσεως. Την ανέβηκαν τρέχοντας και με βαριοπούλες στα χέρια συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο.  Στο στόχαστρό τους μπήκαν τρία ακόμη αυτοκίνητα στην οδό Νίκης.  

Μολότοφ στα Εξάρχεια

Τα Εξάρχεια, για μια ακόμη νύχτα μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης. Από τη μία παρά τέταρτο και για μία ώρα οι οδομαχίες και ο πόλεμος της μολότοφ κράτησαν κλειστή την οδό Πατησίων. Οι βόμβες μολότοφ έπεφταν βροχή προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top