Αποκλειστικό: Τρύπωσε σαν ποντικός σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Μπήκε στην αποθήκη και άρπαξε επιλεκτικά τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας

Ένα θρασύτατο ριφιφί κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας  σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κερατέα. Ο διαρρήκτης τρυπώνει μέσα από διπλανό κατάστημα γκρεμίζοντας τη μεσοτοιχία  και αρπάζει εμπόρευμα αξίας χιλιάδων ευρώ, όπως βλέπετε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου. 

Με κουκούλα σκιέρ στο κεφάλι και πλαστικά γάντια εργασίας, τρυπώνει σαν ποντικός από το ντουλάπι με τα αξεσουάρ,  σηκώνεται όρθιος, ανοίγει το σάκο που έχει μπροστά του και αρχίζει με ταχύτητα  ταχυδακτυλουργού, να κόβει ένα προς ένα, τα καλώδια ασφαλείας και να κλέβει τα πανάκριβα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται ως δείγματα για τους υποψήφιους πελάτες. Αυτό όμως είναι  μόνο η αρχή. 
Αμέσως μετά ήρθε η σειρά της ταμιακής μηχανής. Η ιδιοκτήτρια λόγω Δευτέρας, έκανε το λάθος να  αφήσει μέσα αρκετά χρήματα για τις πρώτες πρωινές συναλλαγές της εβδομάδας. 

«Κι όπως βλέπετε κάτω υπάρχουν ακόμη χρήματα, ψηλά τα οποία άφησε» λέει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος. 

Ο διαρρήκτης ωστόσο άφησε το καλύτερο για το τέλος. Μπήκε στην αποθήκη και άρπαξε επιλεκτικά μόνο τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας. 

«Εδώ πήρε τις πιο ακριβές συσκευές που υπήρχαν στο κατάστημα. Άρπαξε χρήματα και τις κάρτες. Γύρω στα 25 χιλιάδες ευρώ η ζημιά» .
Η διάρρηξη κράτησε κάτι λιγότερο από 3 λεπτά. Ο κακοποιός πήγε στοχευμένα. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν τις προηγούμενες μέρες να είχε πάει ως πελάτης για να κατοπτεύσει το κατάστημα.

«Αυτός πήγε πρώτα κάτω στον ακάλυπτο, δεν μπόρεσε να μπει γιατί είχε σιδεριές εσωτερικά παντού και τελικά αποφάσισε να ανοίξει τρύπα» καταλήγει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top