Δολοφονία 29χρονης Καλλιθέα: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγός της

Αθώος δηλώνει ο 32χρονος - Τι λέει ο δικηγόρος του στο star.gr

Δείτε στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star το χρονικό του εγκλήματος 

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας της 29χρονης Γεωργιανής, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα, την περασμένη Τρίτη.

Για τη δολοφονία της συνελήφθη ο 32χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα στην Καλλιθέα: «Φοβόταν. Δεν ήθελε να χάσει τα παιδιά της»

Αθώος δηλώνει ο 32χρονος

Nωρίτερα ο δικηγόρος του, Σπύρος Ρομποτής, είχε δηλώσει στο star.gr πως ο πελάτης του «δεν έχει ομολογήσει την πράξη που του αποδίδεται». Τόνισε δε, ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, το οποίο είναι ο βασικός ύποπτος για εκείνον. 

Όπως υποστηρίζουν άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του εν διαστάσει συζύγου της 29χρονης, η άτυχη Γεωργιανή είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση. 

Όσον αφορά στον καυγά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ο κ. Ρομποτής υποστήριξε ότι «οι γείτονες δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν επακριβώς τις συνθήκες του εγκλήματος». 

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής απέδωσε την αιτία θανάτου της 29χρονης σε στραγγαλισμό, ενώ οι γείτονες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού που κατέληγαν στον ξυλοδαρμό της κοπέλας από τον σύζυγό της. Κάτι αντίστοιχο επαναλήφθηκε και το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, τελευταία ημέρα που οι κάτοικοι της περιοχής είδαν ζωντανή τη νεαρή Γεωργιανή.

Καλλιθέα: Τη στραγγάλισαν με γυναικεία ζώνη και την κλείδωσαν στο σπίτι

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης, μητέρας ενός 11χρονου αγοριού και ενός 6χρονου κοριτσιού, προσήχθη την Παρασκευή το πρωί για δεύτερη φορά στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ύστερα από νέα στοιχεία που προέκυψαν από το μικρό διαμέρισμα στο διώροφο κτίριο της οδού Σκοπευτηρίου, τα οποία φαίνεται πως ήταν επιβαρυντικά για εκείνον και τον εμπλέκουν άμεσα με τη δολοφονία της κοπέλας. 

Καλλιθέα: Τα σημάδια στις φωτογραφίες «μαρτυρούν» ένοχα μυστικά

 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης, Στέλλα Αθανασάκη 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top