Καλλιθέα: Τα σημάδια στις φωτογραφίες «μαρτυρούν» ένοχα μυστικά

«Αν το είχε καταγγείλει στην αστυνομία, τώρα θα ζούσε»

Νέα στοιχεία για τη ζωή της άτυχης 29χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα έρχονται στο φως, καθώς, όπως αποδεικνύεται, η άτυχη γυναίκα κακοποιούνταν από ένα πολύ στενό της πρόσωπο. 

Η θεία της γυναίκας, η οποία ήταν κι εκείνη που κινητοποίησε τις αρχές, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι έχει στα χέρια της φωτογραφίες, όπου φαίνεται η 29χρονη να έχει σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο. 

Καλλιθέα: Η 29χρονη γνώριζε τον δολοφόνο της

Η ίδια της είχε εκμυστηρευτεί ότι πολύ κοντινό της πρόσωπο, τη χτυπούσε με απίστευτη αγριότητα, όμως εκείνη δεν είχε κάνει καταγγελία στις Aρχές. 

Καλλιθέα: Τη στραγγάλισαν με γυναικεία ζώνη και την κλείδωσαν στο σπίτι

«Αν το είχε καταγγείλει, ίσως σήμερα να ήταν ζωντανή. Ήταν πολύ ήσυχο κορίτσι και πολύ εργατικό. Χάθηκε και μαζί χάθηκαν όλα της τα όνειρα», είπε η θεία της. 

H πεθερά της άτυχης γυναίκας υποστήριξε ότι ο γιος της ήταν σε διάσταση με την 29χρονη, αλλά οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού ήταν πολύ καλές σχέσεις, για χάρη των δύο παιδιών τους. Ο σύζυγος έχει ήδη καταθέσει στην Αρχές. 

Όπως είπε, ο γιος της ποτέ δεν υπήρξε βίαιος με την 29χρονη και αντίθετα ήταν πολύ αγαπημένοι και διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις. 

Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πως ο λόγος του χωρισμού τους ήταν ένα τρίτο πρόσωπο. Η πεθερά του θύματος τόνισε πως η πρώην νύφη της είχε προχωρήσει τη ζωή της και είχε κάνει δεσμό με έναν άλλον άνδρα. 

Την περασμένη Παρασκευή ακούστηκε ένας τρομερός καυγάς από το σπίτι της 29χρονης και από εκείνη τη στιγμή κανείς από τους γείτονες δεν την ξαναείδε. 

Πλέον οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στο πολύ κοντινό περιβάλλον του θύματος, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι γνώριζε τον δολοφόνο του.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει πώς η γυναίκα πέθανε από στραγγαλισμό, πιθανόν με μια λεπτή γυναικεία ζώνη που βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι. Μάλιστα, για να σιγουρευτεί ο δολοφόνος ότι τη σκότωσε, της έσφιξε τον λαιμό και με τα χέρια του, ενώ μετά την σκέπασε με μια κουβέρτα κι έφυγε, κλειδώνοντας την πόρτα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top