Ελεύθεροι οι δύο Ροδίτες για τον βιασμό Νορβηγίδας

Όσα δήλωσε ο συνήγορός τους στο star.gr

ελεύθεροι οι δύο Ροδίτες για τον βιασμό Νορβηγίδας

Η 22χρονη  Νορβηγίδα μητέρα ενός ανήλικου παιδιού που είχε έρθει  για διακοπές στη Ρόδο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού  από δυο Ροδίτες ηλικίας 30 και 32 ετών. 

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε πρωινές ώρες μεταξύ 04.00′ – 6.30′ της 30ης Ιουλίου 2017  βρισκόταν σε κλαμπ του νησιού  όπου και γνώρισε τους δύο άνδρεςπου  φέρονται να συνευρέθηκαν ερωτικά και παρά τη θέληση της, με την 22χρονη, την οποία κατηγορούνταν ότι ακινητοποίησαν και της επέφεραν χτυπήματα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, ενώ την εξανάγκασαν να ανεχθεί και ασελγείς πράξεις και από τους δύο τους.

Όλα αυτά δε, φέρονται να έλαβαν χώρα στο σπίτι του 32χρονου.

Η Νορβηγίδα στη συνέχεια αντί να πάει στο αστυνομικό τμήμα πήγε για δείπνο, κοιμήθηκε, συνομίλησε με τις φίλες της και αποφάσισε να μεταβεί  στην Ασφάλεια Ρόδου το μεσημέρι λίγο πριν αναχωρήσει για τη πατρίδα της, ενώ δε θέλησε τελικά να υποβάλλει καταγγελία καθώς δεν ήταν σίγουρη αν  η ερωτική συνεύρεση έγινε με την  συναίνεσή της ή όχι. Οι δύο άνδρες πρόσθεσαν πως όλα αυτά τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η αλλοδαπή άλλαξε τελικά γνώμη και κατήγγειλε στις Νορβηγικές αρχές ότι βιάστηκε στην Ελλάδα καθαρά και μόνο για οικονομικό όφελος.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Ο συνήγορος των δύο ανδρών Στέλιος Αλεξανδρής δήλωσε στο star.gr 

Ο δικηγόρος Στέλιος Αλεξανδρής

«Θεωρούμε ότι οι εντολείς μου δεν τέλεσαν τις αποδιδόμενες πράξεις. Είναι σημαντικό δε ότι η καταγγελία του φερόμενου ως θύματος δεν έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου πήγε την άλλη μέρα καθώς σύμφωνα με δήλωση της ίδιας δεν ήταν σίγουρη αν είχε συναινέσει και ποιοι ήταν οι ερωτικοί της σύντροφο καθώς αναφερόταν σε κάποιον Ρώσο. Η καταγγελία έγινε ένα μήνα μετά στην Νορβηγία για οικονομικούς λόγους»

της Τασούλας Παπανικολάου


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top